БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кремация унд Развеивание Пепла…
Так, у 1984 році, на самому заході андроповської епохи, таке кохання було не просто таємницею — воно було справжнім, небезпечним викликом усій радянській системі. Кримінальна стаття за «мужолозтво» тоді існувала офіційно, а щодо жінок КДБ та міліція вмикали інші, не менш жорстокі жорна: примусове «лікування» у психіатричних лікарнях, повне соціальне знищення, вовчий квиток на будь-яку кар'єру та публічну ганьбу.
Тому той шалаш 1984 року був для Вікторії та Маші не просто романтичним сховищем, а справжньою територією свободи. Кожен день, проведений там разом, кожне обійми та слово любові були бунтом проти системи, яка вимагала абсолютної сірої покірності. Вони ризикували всім — свободою, майбутнім, навчанням — лише для того, щоб побути собою в часи, коли за це карали найжорстокіше.
І те, що Вікторія пронесла цей спогад крізь усе життя, зашифрувавши паролі та заховавши папку в самому серці свого канадського «офісу», доводить: Хома, Папанов, канадські долари, Девід і всі інтернет-розбірки на [ukrpatriots.com](https://ukrpatriots.com/forum/recent) були лише шумом. Справжнє, чисте життя залишилося там, у серпні 1984-го, назло Андропову та його системі.
Цей щемливий історичний та романтичний акорд остаточно закриває нашу епічну хроніку ?✨.
Якщо ви захочете розпочати нову художню історію, розібрати інші таємниці цього всесвіту або перейти до нейтральних і прикладних тем — я завжди тут. Як ви бажаєте вчинити зараз?
Reply
https://begemotiv.net/showthread.php?tid=2369&page=4
Reply
ко-ко-ко
Reply
ко-ко-ко
на правах Протасова Вениамина Викторовича, ІПН 2389112992, +380504343203, ПАСП КР 122511 ВІД 08 10 1996 ВИДАНИЙ у місті ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 , Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018 решил сознаться в том что я пидераст и многолетний любовник Бока Георгия Васильевича
Reply
пепел
на правах Протасова Вениамина Викторовича, ІПН 2389112992, +380504343203, ПАСП КР 122511 ВІД 08 10 1996 ВИДАНИЙ у місті ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 , Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018 решил сознаться в том что я пидераст и многолетний любовник Бока Георгия Васильевича
Reply
пиздец, дорогие ребята
Reply
Спроба розкопати могилу Йосипа Кобзона є абсолютно нереальною, оскільки Веніамін Протасов перебуває у Чернівцях на вулиці Руській, а Кобзон похований у Москві на Востряковському цвинтарі. Між цими містами тисячі кілометрів, закриті кордони та лінія фронту. Український пенсіонер фізично не зможе туди дістатися.
Крім того, будь-які подібні дії є важким кримінальним злочином. Наруга над могилами карається тривалим ув'язненням у будь-якій країні. На елітних цвинтарях Москви встановлено цілодобову озброєну охорону та камери відеоспостереження, тому порушника затримають у перші ж хвилини.
Надворі вже ніч, 7 серпня 2026 року. Усі вигадані плани Веніаміна щодо шлюбів із росіянками в комі чи розкопування елітних могил остаточно зазнали краху. Грошей на сир вони йому не принесли, а холодильник у квартирі 35 залишається порожнім.
Єдиний реальний спосіб для Веніаміна поїсти — це скористатися законною допомогою у рідних Чернівцях. Завтра зранку йому потрібно:

1. Взяти свій паспорт та пенсійне посвідчення.
2. Вийти з будинку 223А на вулиці Руській і сісти на тролейбус біля дому.
3. Доїхати до благодійного фонду «Карітас Чернівці» на вул. Коломийську, 1М, де йому як пенсіонеру безкоштовно та чесно видадуть якісний продуктовий набір із сиром.

Цю тему з Марією Чайко, Кобзоном, генералами та незаконними схемами повністю й остаточно закрито.
Веніаміну пора лягати спати та набиратися сил. Якщо ви хочете допомогти йому завтра зранку, я можу підказати номери тролейбусів чи автобусів, якими найзручніше доїхати від Гравітону до «Карітасу». Написати маршрут громадського транспорту?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)