БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Іван Гівно вже у прямому етері
Іван Гівно вже у прямому етері
Reply
Ім'я користувача: IvanG (іван гівно)
Дата реєстрації:27 09 2022 21:07:47
Вік: похилий
Час: 17 12 2025 04:07:29
Мова: jewish
Остання активність:cьогодні в 03:58
Reply
Загальні Обговорення / Re: Генерал Залужний: Залежний...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:24
Нутром чує, видно, що ті, що пережили його так званий контрнаступ, можуть злапати і кишки випустити за все хороше ...

"Залужний: повернення одного мільйона ветеранів з фронту на тлі серйозних економічних труднощів потенційно може призвести до громадянської війни в Україні.

Тож усім, хто постійно каже, що я «стигматизую» ветеранів, — можливо, для різноманіття спробуйте послухати свого ж гуру."

[Image: DLUICD3.png]
https://x.com/HavryshkoMarta/status/2001025121709142297

ПС. Зверніть увагу, як він нездатний зв"язати самостійно два слова і постійно дивиться в цидулку, і його жахливий акцент. Видно, що українська в нього не є нативною і спілкується він в побуті російською.

ПС-2. Зверніть увагу на його нездоровий вигляд. Бухає? [Image: smiley14.gif]
Reply
Загальні Обговорення / Re: Як Ізраїль підриває незале...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:19
"Якби не євреї, ви, америкашки, навіть би не існували". Так їм, по мармизі, отримуйте, гої! [Image: smiley14.gif]

[Image: 4HGK8xj.png]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:16
Вони вже навіть не ховаються. Марк Левін, виплодок, який в 2016 році поливав Трампа лайном і казав, що ніколи в житті не проголосує за нього, назвав Трампа «першим єврейським президентом, який відслужив два — не поспіль — президентські терміни».

[Image: 9LyVnfG.png]

Американці в твітері плюються. До чого докотилась Америка, вони тепер тубільці теж. [Image: facepalm1.gif]

[Image: Rw38a08.png]
Загальні Обговорення / Re: Ксенофобія і Чорна Невдячн...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:56
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 04:54 Wrote:Загалом Канада надала Україні приблизно 22 мільярди доларів допомоги, зокрема 6,5 мільярда доларів у вигляді військової підтримки.
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:52
Таке враження, що ізраїльське лобі спеціально підставляє Трампа, щоб респи програли проміжкові вибори. Зі сторони це виглядає просто сюреалістично, розум відмовляється сприймати рівень дегенерації побаченого. [Image: smilie10.gif]

"Я поговорю з Аланом Дершовіцем і дам тобі ще 250 мільйонів та ще 4 роки в Білому домі", обіцяє сіоністська відьма.

Стара лиса жаба навіть англійську за стільки років не вивчила, зате безсоромно заправляє ніби в себе вдома. [Image: smilie9.gif]
Reply
Загальні Обговорення / Re: Друга каденція Президента ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:28
Продовження статті

В інтерв'ю, опублікованих Vanity Fair, пані Вайлс розкритикувала пані Бонді, одну зі своїх найближчих подруг в адміністрації, за початкову роботу з файлами Епштейна — питання, яке стало символічним для правого електорату пана Трампа.

«Я думаю, вона повністю провалила розуміння того, що саме ця дуже цільова група найбільше цим переймалася», — сказала пані Вайлс. «Спочатку вона дала їм папки, повні нічого. А потім сказала, що список свідків або клієнтів лежить у неї на столі. Ніякого списку клієнтів не існує, і вже точно його не було на її столі». На відміну від неї, пан Венс розумів чутливість питання, бо сам був «теоретиком змови», сказала вона.

Пані Вайлс сказала, що читала документи Епштейна і визнала, що ім'я пана Трампа в них є. «Ми знаємо, що він є у файлі, — сказала вона. — І він там не робить нічого жахливого».

Але, вочевидь, там немає й пана Клінтона. Відповідаючи на запитання про багаторічні заяви пана Трампа, що пан Клінтон відвідував острів Епштейна, пані Вайлс сказала: «Немає жодних доказів». На запитання, чи є щось компрометуюче щодо пана Клінтона у файлах, як це припускав пан Трамп, вона відповіла: «Президент помилявся щодо цього».

[Image: F6ti1jY.png]

Вона додала, що ідея відправити заступника генерального прокурора Тодда Бланша на інтерв'ю з засудженою спільницею пана Епштейна, Гіслейн Максвелл, у в'язниці належала саме йому, і що президент не знав про її переведення до табору мінімальної безпеки. «Президент був роздратований, — сказала вона. — Президент був дуже незадоволений. Я не знаю, чому її перевели. Президент теж не знає».

Пані Вайлс описала своє розчарування паном Маском, мільярдером, якому на початку року надали повноваження нищити федеральні агентства і масово звільняти працівників майже без процедур. «Він дивна, дивна пташка, як, на мою думку, і всі генії. Знаєте, це не допомагає, але він такий, який є». Коли він поділився дописом про те, що Сталін, Мао і Гітлер не вбивали мільйони людей, а це робили їхні працівники державного сектору, пані Вайлс сказала: «Я думаю, це тоді, коли він мікродозується». На запитання, що вона має на увазі, вона відповіла: «він — відвертий користувач кетаміну».

Пан Маск визнавав, що «кілька років тому» пробував кетамін, але заперечував повідомлення про більш нещодавнє вживання. В інтерв'ю The Times у понеділок пані Вайлс поставила під сумнів цитату, приписану їй щодо його вживання наркотиків. «Це смішно, — сказала вона. — Я б такого не сказала і не могла б цього знати». Але пан Віппл відтворив The Times запис, на якому було чути, як вона це говорить.

Знищення паном Маском Агентства США з міжнародного розвитку, включно з його життєво важливою допомогою бідним людям по всьому світу, обурило пані Вайлс. «Спочатку я була приголомшена, — сказала вона пану Віпплу. — Бо я думаю, що будь-хто, хто стежить за урядом і коли-небудь звертав увагу на USAID, вірив, як і я, що вони роблять дуже добру роботу».

Підхід пана Маска був «не таким, як я б це робила». Вона сказала, що «викликала пана Маска на килим». «Не можна просто зачиняти людям доступ до їхніх офісів», — згадувала вона, що сказала йому. Вона зазначила, що пан Маск — руйнівник. «Але жодна розсудлива людина не може вважати процес USAID добрим. Ніхто».

Вона не заперечувала проти брязкання зброєю пана Трампа щодо Венесуели та бомбардування човнів з імовірними наркоторговцями, припустивши, що справжньою метою пана Трампа була зміна режиму проти президента Ніколаса Мадуро. «Він хоче продовжувати підривати човни, доки Мадуро не здасться», — сказала вона. «І люди, значно розумніші за мене в цьому питанні, кажуть, що так і буде».

Вона визнала, що пану Трампу, який останнім часом говорив про можливість «наземних ударів» у Венесуелі чи інших країнах регіону, знадобився б дозвіл Конгресу. «Якби він санкціонував якусь діяльність на суші, тоді — це війна, тоді — Конгрес», — сказала вона.

Пані Вайлс висловила сумніви щодо того, як інколи проводилися затримання іммігрантів. «Я визнаю, що нам потрібно уважніше подивитися на наш процес депортації», — сказала вона. Злочинців слід депортувати, додала вона. «Але якщо є питання, я думаю, наш процес має схилятися до повторної перевірки». Коли двох матерів заарештували і депортували разом із дітьми після того, як вони добровільно прийшли на рутинні імміграційні зустрічі, вона сказала: «Я не можу зрозуміти, як можна допустити таку помилку, але хтось її допустив».

Вона визнала гострі внутрішні розбіжності щодо оголошення паном Трампом масштабних тарифів минулої весни. «Були величезні розбіжності щодо того, чи є тарифи гарною ідеєю», — сказала вона. «Ми сказали Дональду Трампу: "Гей, давай сьогодні не говорити про тарифи. Давай почекаємо, поки команда буде в повній єдності, а тоді зробимо це"». Але він оголосив їх усе одно, і «це було болючіше, ніж я очікувала».

Пані Вайлс підтвердила, що хоче, аби пан Трамп більше говорив про економіку і менше — про Саудівську Аравію. Вона заперечила, що він використає військових для впливу на проміжні вибори, і виключила його балотування у 2028 році. Його коментарі про прагнення неконституційного третього терміну — «на 100 відсотків» про «виведення людей із рівноваги».

Що ж до потенційних наступників — пана Венса і пана Рубіо, — вона розрізнила те, як кожен із них прийшов до підтримки пана Трампа після початкової опозиції. «Марко не з тих, хто порушує свої принципи, — сказала вона. — Він просто не буде цього робити. Тож йому потрібно було до цього дійти». Щодо пана Венса: «його навернення сталося, коли він балотувався до Сенату. І я думаю, що його навернення було трохи більше, скажімо так, політичним».

Пан Рубіо сказав пану Віпплу те, що вже говорив публічно: «Якщо Джей Ді Венс балотуватиметься в президенти, він буде нашим кандидатом, і я буду однією з перших людей, які його підтримають».

Утім, прихована напруга проявилася, коли пан Венс позував для фотографа журналу. «Я дам вам 100 доларів за кожну людину, яку ви зробите виглядати значно гірше за мене, — пожартував пан Венс. — І 1 000 — якщо це буде Марко».
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:27
Продовження статті

Пані Вайлс, малопублічна політична стратегиня з Флориди, яка минулого року керувала успішною кампанією повернення пана Трампа, стала найважливішою помічницею президента цього терміну, їй приписують більш дисципліноване управління, ніж у хаотичний перший термін. Він настільки її цінує, що минулого тижня на мітингу назвав її «Сьюзі Трамп».

Але Білий дім під керівництвом пані Вайлс теж хаотичний — просто по-іншому. На відміну від Джона Ф. Келлі, найдовше чинного керівника апарату у першому терміні, який вважав своєю роботою запобігати, на його думку, радикальним, нерозумним або навіть незаконним діям, пані Вайлс не розглядає свою роль як стримування пана Трампа. Натомість вона чітко заявляє, що її місія — допомагати реалізовувати його бажання, навіть якщо іноді їй здається, що він заходить надто далеко.

Вона пояснює свою здатність працювати з паном Трампом тим, що виросла з батьком-алкоголіком — спортивним коментатором Петом Саммералом. «Високофункціональні алкоголіки або алкоголіки загалом — їхні особистості перебільшуються, коли вони п'ють, — сказала вона. — Тож я трохи експертка з великих особистостей». Хоча пан Трамп не вживає алкоголю, за її словами, він має «особистість алкоголіка» і діє з «переконанням, що немає нічого, чого він не може зробити. Нічого, нуль, нічого».

[Image: mFjOY8z.png]

На знак того, наскільки її робота обертається навколо публічних, імпульсивних заяв президента, у її кабінеті в Західному крилі біля каміна стоїть окремий відеомонітор із прямою трансляцією дописів пана Трампа в соцмережах.

Зацикленість президента на відплаті ворогам є показовим прикладом. Пані Вайлс зізналася пану Віпплу в березні, що сказала панові Трампу: його президентство не мало бути туром помсти.

«У нас є неформальна домовленість, що зведення рахунків закінчиться до завершення перших 90 днів», — сказала вона тоді. Коли цього не сталося до серпня, вона сказала пану Віпплу: «Я не думаю, що він у турі помсти», але додала, що він націлюється на людей, які «робили погані речі», переслідуючи його. «У деяких випадках це може виглядати як помста, — сказала вона. — І час від часу в цьому може бути такий елемент. Хто б його за це звинувачував? Не я».

Серед цілей, як вона визнала, була генеральна прокурорка штату Нью-Йорк Летиція Джеймс, яка виграла цивільний судовий процес проти пана Трампа за бізнес-шахрайство зі штрафом майже 500 мільйонів доларів. «Ну, це може бути та єдина помста», — сказала пані Вайлс. Чи радила вона панові Трампу відступити? «Не щодо неї. Йшлося про пів мільярда доларів його грошей». (Апеляційний суд пізніше скасував штраф як надмірний, але залишив вирок у силі.)

Що ж до Джеймса Б. Комі, директора ФБР, якого пан Трамп звільнив під час розслідування втручання Росії у вибори 2016 року, пані Вайлс сказала: «Ну, люди можуть думати, що це виглядає мстиво. Я не можу сказати вам, чому ви не повинні так думати». Вона додала: «Я не думаю, що він прокидається з думкою про помсту. Але коли з'являється можливість, він нею скористається».

Адміністрація Трампа висунула обвинувачення проти пані Джеймс і пана Комі, але обидва були відхилені федеральним суддею. Адміністрація пообіцяла продовжувати спроби, але з того часу два великі журі відмовилися повторно висувати обвинувачення пані Джеймс, а інший суддя виніс рішення, яке ускладнить переслідування пана Комі.

У понеділок увечері, відповідаючи на запит про коментар, пані Вайлс применшила особисті мотиви пана Трампа в діях проти його ворогів. «Справа не в тому, що він вважає, ніби вони нашкодили йому, хоча вони це зробили, — сказала вона The New York Times. — Він вважає, що вони вчинили неправильно, і що їм не слід мати змоги робити з іншими те, що вони зробили з ним, і спосіб це виправити, принаймні потенційно, — викрити те, що було зроблено».

Вона додала, що хотіла покінчити з цим на початку терміну. «Не хочеться, щоб це заважало справжньому порядку денному, — сказала вона. — Тож, умовно, давайте все це запустимо впродовж 90 днів. Ми це й зробили. А тепер система правосуддя працює повільно, тож навіть якщо все було ініційовано за 90 днів, може пройти багато часу, перш ніж усе завершиться».
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:21
Я знаходжу скандал з інтерв"ю Вайлз Vanity Fair надзвичайно цікавим. Вайлз не вчора народилася, вона досвічений політичний оператор і знала, на що йшла.

Головна помічниця Трампа визнає «зведення рахунків» за лаштунками переслідувань. Переклад статті внизу.

[Image: zvDDgOy.png]

Керівниця апарату президента Трампа заявила, що намагалася переконати його припинити «зведення рахунків» із політичними ворогами після 90 днів перебування на посаді, але визнала, що триваюче прагнення адміністрації до кримінальних переслідувань частково підживлюється бажанням президента помститися.

Сьюзі Вайлс, керівниця апарату Білого дому, розповіла інтерв'юеру, що досягла з паном Трампом «неформальної домовленості» припинити зосереджуватися після трьох місяців на покаранні опонентів — спроби, яка, очевидно, не вдалася. Хоча вона наполягала, що пан Трамп не думає постійно про помсту, вона сказала, що «коли з'являється можливість, він нею скористається».

Пані Вайлс зробила ці зауваження в серії надзвичайно відвертих інтерв'ю протягом першого року другого терміну пана Трампа з автором Крісом Віпплом, які у вівторок публікує Vanity Fair. Вона не лише підтвердила, що пан Трамп використовує кримінальні переслідування для відплати противникам, а й визнала, що він говорив неправду, коли звинувачував колишнього президента Білла Клінтона у відвідуванні приватного острова сексуального хижака Джеффрі Епштейна.

Протягом 11 інтерв'ю пані Вайлс дала гострі оцінки президенту та його команді: пан Трамп «має особистість алкоголіка». Віце-президент Джей Ді Венс «був теоретиком змови протягом десятиліття», а його перехід від критика Трампа до союзника ґрунтувався не на принципах, а був «певною мірою політичним», оскільки він балотувався до Сенату. Ілон Маск є «відвертим користувачем кетаміну» і «дивною, дивною пташкою», чиї дії не завжди були «раціональними» й залишали її «приголомшеною». Рассел Т. Воут, директор з бюджету, — «абсолютний правий фанатик». А генеральна прокурорка Пем Бонді «повністю провалила» роботу з файлами Епштейна.

Пані Вайлс описувала свої власні застереження щодо певних політик у режимі реального часу пану Віпплу, автору відомої книги про керівників апарату Білого дому, навіть коли всередині адміністрації точилися суперечки. Вона сказала, що закликала пана Трампа не помилувати найжорстокіших учасників заворушень 6 січня 2021 року, але він усе одно це зробив. Вона безуспішно намагалася переконати його відкласти запровадження масштабних тарифів через «величезні розбіжності» серед радників. Також вона сказала, що адміністрації потрібно «ретельніше придивлятися» до депортацій, щоб запобігти помилкам.

Водночас вона не скаржилася на те, що її позицію ігнорували, і в різні моменти говорила, що «погоджувалася» з остаточними рішеннями. «Було кілька випадків, коли мене переголосували, — сказала вона. — А якщо нічия — він виграє».

[Image: N6ke5oM.png]

Позапротокольні коментарі нагадували подібний епізод під час першого терміну президента Рональда Рейгана, коли його директор з бюджету Девід А. Стокман також дав серію інтерв'ю тодішньому журналу The Atlantic Monthly з відвертими спостереженнями, що спричинили великий резонанс.

Тоді як пан Стокман тримав свої інтерв'ю в таємниці від Білого дому (і ледь не був звільнений), ширша команда Трампа співпрацювала з Vanity Fair. Пан Венс і держсекретар Марко Рубіо дали інтерв'ю і разом із провідними помічниками, такими як Стівен Міллер і Каролін Лівітт, позували для гламурних фотографій Крістофера Андерсона.

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:52
Таке враження, що ізраїльське лобі спеціально підставляє Трампа, щоб респи програли проміжкові вибори. Зі сторони це виглядає просто сюреалістично, розум відмовляється сприймати рівень дегенерації побаченого. [Image: smilie10.gif]
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:35
[Image: qzuUClL.png]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:28
Reply
(17-12-2025 06:16, 06:16)Морская Свинка Wrote: Ім'я користувача: IvanG (іван гівно)
Дата реєстрації:27 09 2022 21:07:47
Вік: похилий
Час: 17 12 2025 04:07:29
Мова: jewish
Остання активність:cьогодні в 03:58

Га га га(с)
Полезла сразу админфорум проверять.
Мирча и то аж целих три дня держался после разбана перед заходом на последний круг.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)