БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Регочемо як коні третій день
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 17:20
Я, чоловік та донька вже третій день регочемо як коні. :gigi:

Виявляється, вона вступила на "філософію", і взагалі не наша з чоловіком донька, а усиновлена на Філіпінах!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Я розумію, що істоти, які поширюють цю маячню, психічно хворі. Але це takes the cake! :gigi:

Почнемо здалека.

1) Мій чоловік до зустрічі зі мною зустрічався з іншими жінками і був в так званих long-term relationships. Звісно ж, в цих стосунках він займався сексом, а як інакше?

2) Проте він ніколи не був одруженим і тим більше не має інших дітей поза нашим з ним шлюбом.

3) І в мене, і в нього наш шлюб - перший і єдиний.

4) Наша донька - наша спільна біологічна, народжена мною, а не усиновлена. Звісно ж, в мене купа фото і відео моєї вагітності, народження доньки (у мене було кесарево), в наявності birth certificate і так далі, і тому подібне, про купу сімейних фото, на яких видно, що дитина біла, а не філіпінка, і мови нема.

До речі, клаповухий вперше причепився до мене під час обговорення вакцинації, де я сказала, що не вакцинована нічим, але в дитинстві перехворіла купою дитячих хвороб і маю природний імунітет, і що через годування грудним молоком своєї доньки майже два роки вона отримувала цей захист через відповідні антитіла.

5) Моя донька вступила не на філософію. По-перше, я б цього ніколи не дозволила, а по-друге, там, де вона вступила, прохідний бал набагато вищий, ніж де Камшот вивалив купу грошей на освіту свого сина. Так що живи з цим, брехлива потвора. Confusedmilie9: І ще до закінчення школи вона отримала дві стипендії від університету, де буде вчитися, які дефакто оплатять цілий рік її навчання. Take that, underachieving bitch! Confusedmiley14:

Так ось питання до клаповухої єхуди: гидота, на якій підставі ти поширюєш брехню про мою родину? Ти поняття не маєш ні про мою доньку, ні про її вибір.

Раджу не витрачати години часу на риття "компроматів", а зайнятися нарешті власною сім"єю. На відміну від твоїх дітей, яких ти проституюєш заради грошей в соцмедіа на радість збоченцям та педофілам (він ще похвалявся, що не буде проти, як його донька буде заробляти показом піськи на ОнліФанс), її там немає, тому що вона добре розуміє такі речі, як приватність і репутація.

Виставив неповнолітніх дітей в ютуб крутити дупами, за це батьківські права треба відібрати! А до того його курка-дружина вивалила відео, де клаповухий в сімейних трусах бігає по хаті як пєтушара з ко ко ко, і вони спілкуються відбірною мовою окупанта.

Так я і взнала, що то за "патріот". :bluet:
Reply
то есть как так займався сексом ?!
без шлюбу та обитныць ?!
все 46 лет до встречи с бегимотом ?!

Кадра за такое отрезала бы мерзавцу Хуй
Reply
та знаем мы эти фотки вагитности
щас любой ии - не тока фотки но и видео сможет забацать.

вон Боярскей недавно выкладывал видос хде Бегимотивна несмотря на менопаузу - досихпор беременна. тройней. бегимотов.
Reply
не вакцинована ничым: неьудивительно что Алексей сдох
Reply
Ахахах. Ты сматри, какие падонке. брехню распростряняют. А я подозревало Smile
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(27 minutes ago)Джура Wrote: Ахахах. Ты сматри, какие падонке. брехню распростряняют. А я подозревало Smile

Бабка пездит как обычно там филипинка! инфа 100%
Reply
(34 minutes ago)Бебифокс Возмездия Wrote: то есть как так займався сексом ?!
без шлюбу та обитныць ?!

Наебался всласть  Big Grin
Reply
филлипинка: ну хоть не мартышка как у вениамина
Reply
(13 minutes ago)1000 чертей Wrote:
без шлюбу та обитныць ?!

теперь обратка пришла = в виде предметов в жоппу
Reply
Фото где беременна - так Альошенька же был)
Reply
(12 minutes ago)Бебифокс Возмездия Wrote:
(13 minutes ago)1000 чертей Wrote:
без шлюбу та обитныць ?!

теперь обратка пришла = в виде предметов в жоппу

Обратка обычно такая - наебался где-то, а Толстой нихуя не осталось..
В итоге мыши в пезде, недоеб, поиск романов вирт в интернете, дроч на Фому
Reply
Reply
дочка бегимотовны на онли фанс
Reply
Смотрите  как манипулирует Глиномесовна 

-  і взагалі не наша з чоловіком донька, а усиновлена на Філіпінах! (с) 

Ну первое - ваша! Ибо вы ее удочерили)
Во вторых - не усыновлена, а удочерена
В третьих, не обязательно ехать на филипины.

Спецом запездует неудобную инфу полной хуйней.. что бы потом сказать что якобы ребята напиздели …
Это из разряда - Камшот сказал что Фома спиздил ее донаты
Reply
пусть поклянётся Алшенькой
Reply
3) І в мене, і в нього наш шлюб - перший і єдиний. (С) 

Это очень плохо! По версии х-ноженек, мужик должен иметь несколько браков что бы в итоге розобраться и выбрать ту что надо - с треугольным ебалом, кривыми ногами и полную засранку
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1000 чертей, Бебифокс Возмездия, 1 Invisible User(s), 2 Guest(s)