Threads: 28
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:56
Цитата: Wednesday від Липень 07, 2026, 23:40 Wrote:Напевно, вже спонсорують кацапів, як би написав безчесний псевдоволонер, пожирач краденої кави і не тільки, бо більш ніхто не хоче башляти йому та міндічисі Натіві на траки слонобалет та дорогий готель в Кемері. ![[Image: bluet.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/bluet.gif)
Ще й бридко смокче у мерзенної свинособаки, яка роками робила бізнес в Росії (а без дозволу ФСБ це в принципі неможливо), прославляла Росію і обливала лайном Україну, і намагалася мутити свинособачий бізнес в Канаді (який, за деякими показниками, завалили канадські патріоти) через зв"язки з кацапськими студентами та їх діаспорою в Канаді. ![[Image: smilie9.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie9.gif)
При цьому навалюючи лайно на і поширюючи брехню і поклепи про чесних людей і патріотів, які завалили ЗСУ власними відібраними у родини грішми.
Ну не мразь??
Threads: 8
Quote:який, за деякими показниками, завалили канадські патріоти
Об чем ретчь? Кто кого завалил?
 Креатиффна злое я!
Threads: 51
А шо за дорогие отели в Кемере? Это ко-ко-ко туда слетал и хвастается? Я лично не был никогда, не люблю гальку.
Threads: 124
(3 hours ago)Глиномесовна Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:56
Цитата: Wednesday від Липень 07, 2026, 23:40 Wrote:Напевно, вже спонсорують кацапів, як би написав безчесний псевдоволонер, пожирач краденої кави і не тільки, бо більш ніхто не хоче башляти йому та міндічисі Натіві на траки слонобалет та дорогий готель в Кемері. ![[Image: bluet.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/bluet.gif)
Ще й бридко смокче у мерзенної свинособаки, яка роками робила бізнес в Росії (а без дозволу ФСБ це в принципі неможливо), прославляла Росію і обливала лайном Україну, і намагалася мутити свинособачий бізнес в Канаді (який, за деякими показниками, завалили канадські патріоти) через зв"язки з кацапськими студентами та їх діаспорою в Канаді. ![[Image: smilie9.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie9.gif)
При цьому навалюючи лайно на і поширюючи брехню і поклепи про чесних людей і патріотів, які завалили ЗСУ власними відібраними у родини грішми.
Ну не мразь?? ![[Image: smilie9.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie9.gif)
Сміявсі, особливо про «дозвіл ФСБ», та «канадських патріотів»
Одних таких «патріотів» ми бачимо - в них навіть форум так і називається, але не канадськи, а чомусь українськи… правда чомусь ці партіоти не в Україні
57 minutes ago
(This post was last modified: 56 minutes ago by 1000 чертей.)
(3 hours ago)Джура Wrote: Quote:який, за деякими показниками, завалили канадські патріоти
Об чем ретчь? Кто кого завалил? 
Да тупой пиздьош. Сами закрылись, времени тупо не хватало и учиться и бизнес вести.
Но Боярскей поощрял этот шаг - пусть «потренируется» на кошечках. Ибо «бизнес» он со стороны всегда простой и легкий…
Очень хороший и положительный опыт.
Я думаю Пидараску так бомбануло на камингаут про дочь - филипинку.
Филипп Кирокорофф йопт
55 minutes ago
(This post was last modified: 54 minutes ago by Джура.)
Quote:камингаут про дочь - филипинку.
Чет не особа верю. Наверна ребята прикалуюцца. Такие данные обычна не в открытом доступе. А с чегобы Кукусу самой об ентом распространяццо? Или рассказала хдето?
 Креатиффна злое я!
(55 minutes ago)Джура Wrote: Quote:камингаут про дочь - филипинку.
Чет не особа верю. Наверна ребята прикалуюцца. Такие данные обычна не в открытом доступе. А с чегобы Кукусу самой об ентом распространяццо? Или рассказала хдето?
Какой открытый доступ?
(53 minutes ago)1000 чертей Wrote: (55 minutes ago)Джура Wrote: Quote:камингаут про дочь - филипинку.
Какой открытый доступ?
Зочем вы отвечаете воприсом на воприс? Фсмысле про сам хфакт удочерения инфа не валяеццо абы хде, тем более откуда обьект. Если субьект сам не расскажет в паблике канешна, об чем я не фкурсе. Вотъ и спрашиваю, откуда инфа про филлипинское наследие? Предполагаю, шта проста прикол потянули.
 Креатиффна злое я!
(49 minutes ago)Джура Wrote: (53 minutes ago)1000 чертей Wrote: (55 minutes ago)Джура Wrote: Quote:камингаут про дочь - филипинку.
Какой открытый доступ?
Зочем вы отвечаете воприсом на воприс? Фсмысле про сам хфакт удочерения инфа не валяеццо абы хде, тем более откуда обьект. Если субьект сам не расскажет в паблике канешна, об чем я не фкурсе. Вотъ и спрашиваю, откуда инфа про филлипинское наследие? Предполагаю, шта проста прикол потянули. 
Ну так вот. Есть добрые люди которые отыскали. Именно поэтому она и не распространяется про нее. И именно поэтому Глиномесовна так страдает по Алешеньке. Ибо после Алешеньки ей сказали что детей у нее больше не будет - она бесплодна. То был ее ребенок, а это уже не её.
Quote:Есть добрые люди которые
Доброта канешна, есть к чему стремиццо....
 Креатиффна злое я!
29 minutes ago
(This post was last modified: 28 minutes ago by 1000 чертей.)
(31 minutes ago)Джура Wrote: Quote:Есть добрые люди которые
Доброта канешна, есть к чему стремиццо.... 
«Злиє язикі» (с) та «невідомі мєсники» (с)
|