БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
бридко смокче у мерзенної свинособаки
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 03:56

Цитата: Wednesday від Липень 07, 2026, 23:40 Wrote:Напевно, вже спонсорують кацапів, як би написав безчесний псевдоволонер, пожирач краденої кави і не тільки, бо більш ніхто не хоче башляти йому та міндічисі Натіві на траки слонобалет та дорогий готель в Кемері. [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif]

Ще й бридко смокче у мерзенної свинособаки, яка роками робила бізнес в Росії (а без дозволу ФСБ це в принципі неможливо), прославляла Росію і обливала лайном Україну, і намагалася мутити свинособачий бізнес в Канаді (який, за деякими показниками, завалили канадські патріоти) через зв"язки з кацапськими студентами та їх діаспорою в Канаді. [Image: smilie9.gif]
При цьому навалюючи лайно на і поширюючи брехню і поклепи про чесних людей і патріотів, які завалили ЗСУ власними відібраними у родини грішми.
Ну не мразь??  [Image: smilie9.gif]
Reply
Quote:який, за деякими показниками, завалили канадські патріоти

Об чем ретчь? Кто кого завалил? Smile
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
А шо за дорогие отели в Кемере? Это ко-ко-ко туда слетал и хвастается? Я лично не был никогда, не люблю гальку.
Reply
(2 hours ago)Глиномесовна Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 03:56

Цитата: Wednesday від Липень 07, 2026, 23:40 Wrote:Напевно, вже спонсорують кацапів, як би написав безчесний псевдоволонер, пожирач краденої кави і не тільки, бо більш ніхто не хоче башляти йому та міндічисі Натіві на траки слонобалет та дорогий готель в Кемері. [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif]

Ще й бридко смокче у мерзенної свинособаки, яка роками робила бізнес в Росії (а без дозволу ФСБ це в принципі неможливо), прославляла Росію і обливала лайном Україну, і намагалася мутити свинособачий бізнес в Канаді (який, за деякими показниками, завалили канадські патріоти) через зв"язки з кацапськими студентами та їх діаспорою в Канаді. [Image: smilie9.gif]
При цьому навалюючи лайно на і поширюючи брехню і поклепи про чесних людей і патріотів, які завалили ЗСУ власними відібраними у родини грішми.
Ну не мразь??  [Image: smilie9.gif]

Сміявсі, особливо про «дозвіл ФСБ», та «канадських патріотів»  Big Grin 
Одних таких «патріотів» ми бачимо - в них навіть форум так і називається, але не канадськи, а чомусь українськи… правда чомусь ці партіоти не в Україні
Reply
(2 hours ago)Джура Wrote:
Quote:який, за деякими показниками, завалили канадські патріоти

Об чем ретчь? Кто кого завалил? Smile

Да тупой пиздьош. Сами закрылись, времени тупо не хватало и учиться и бизнес вести.
Но Боярскей поощрял этот шаг - пусть «потренируется» на кошечках. Ибо «бизнес» он со стороны всегда простой и легкий…  
Очень хороший и положительный  опыт.
Я думаю Пидараску так бомбануло на камингаут про дочь - филипинку. 
Филипп Кирокорофф йопт  Big Grin
Reply
Quote:камингаут про дочь - филипинку. 

Чет не особа верю. Наверна ребята прикалуюцца. Такие данные обычна не в открытом доступе. А с чегобы Кукусу самой об ентом распространяццо? Или рассказала хдето?
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(5 minutes ago)Джура Wrote:
Quote:камингаут про дочь - филипинку. 

Чет не особа верю. Наверна ребята прикалуюцца. Такие данные обычна не в открытом доступе. А с чегобы Кукусу самой об ентом распространяццо? Или рассказала хдето?

Какой открытый доступ?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)