БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
це якою опущеною хабалкою треба бути, щоб за вечір вижерти два літри пива, фу!
Wednesday
  • [Image: avatar_7_1672280464.png]
  • [Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png]
  • Hero Member
  • Дописів: 67 531

• Записаний
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
[Image: xx.png] Червень 30, 2026, 17:00 

Цитата Wrote:Репертуар бабки поражает своей грязью и низостью.

[Image: yAkcatD.png]

Та да, це якою опущеною хабалкою треба бути, щоб за вечір вижерти два літри пива, фу! "Погуляти" аж на 38 євро, нажершись дешевого дреку, якісь низькі стандарти для розваг у ніщєбродіни. [Image: smilie10.gif]

С**ка гванділа, що я повинна перейматися обстрілами Одеси, де, за легендою, живе ця потвора.

При цьому "патріотична" стара мавпа потаскалася в Європу "гуляти".  [Image: smilie9.gif] А могла б жерти свинину вдома, а зекономлені гроші задонувати на ЗСУ.
Reply
Wednesday
  •  
  • Hero Member

• Записаний
[Image: xx.png] Червень 30, 2026, 17:09  Останнє редагування: Червень 30, 2026, 17:18 від Wednesday

Цитата: Wednesday від Червень 30, 2026, 17:00 Wrote:При цьому "патріотична" стара мавпа потаскалася в Європу "гуляти".  [Image: smilie9.gif] А могла б жерти свинину вдома, а зекономлені гроші задонувати на ЗСУ.

Це ж стосується і "патріота" клаповухого. Звісно, це його гроші і він може витрачати їх як завгодно, але з точки зору моїх цінностей я вважаю це не тільки марнотратством, а і поганими манерами та відсутністю thoughfullness, class and decorum, особливо під час війни. Хизування по інстаграмах з курортів виглядають бридко, особливо коли його співучасниця у "волонтерингу" плазує за кожну копійку. [Image: bluet.gif]

Напевно, це питання цінностей і пріоритетів. В мене є знайомі, які декілька років жили без меблів, але подорожували по 4-5 раз на рік. А якби це був мій чоловік і хотів витратити такі гроші на відпочинок, я б відкусила йому голову. [Image: smilie9.gif]

На нормальний будинок (купили overpriced розвалюху біля залізниці, це жерсть) грошей нема, на нормальне авто грошей нема, на пристойну приватну школу, щоб дати дітям шанс, грошей нема, зате відмочити дупи 10 днів в, м"яко кажучи, highly overrated hotel - є. Ну що ж, jedem das seine, суто їх справи і їх вибір.

Я розумію, звідки це походить. Колись ПавлікВ, якого клаповухий довго переслідував, опублікував його домашню адресу в Києві. Я зайшла в гугл і офігіла - це була реально помийка в буквальному розумінні слова. Та і сам клаповухий натякав, що його життя в дитинстві і юності було бідним і lacking в матеріальному сенсі.

Ось зараз він "здобув" і намагається компенсувати все це. Вибирає найдорожчі готелі, кидає понти, висміює тих, хто відпочиває попростіше (ніби це якось defines one's worth or human qualities).

Це як ті, хто пережили голод, ховають сухарі під ліжком, феномен той же. [Image: smilie2.gif]

Але знов-таки, їх життя, їх вибір, їх баланс на кредитній картці.
Reply
Погуляти" аж на 38 євро, (С) Гигантская Срака 

Так она на столько же в буфете с куколдлм Дэвидом и погуляла! О чем постарась похвастаться «как же это охуенно»  Big Grin
Reply
(01-07-2026 17:50, 17:50)1000 чертей Wrote: Погуляти" аж на 38 євро, (С) Гигантская Срака 

Так она на столько же в буфете с куколдлм Дэвидом и погуляла! О чем постарась похвастаться «как же это охуенно»  Big Grin

Глиномесовна завидует! 
Ты за это отгветишь, ... хз хто. Но отгветишь!
Reply
(04-07-2026 00:00, 00:00)Herr Піздєц Wrote:
(01-07-2026 17:50, 17:50)1000 чертей Wrote: Погуляти" аж на 38 євро, (С) Гигантская Срака 

Глиномесовна завидует! 

Ясен хуй завидует! Тут не смотря на войну все же жизнь кипит, все квитне и росте, все ебутся и куда-то едут, розмовляют  на рідний українській мові. 
А что там у этой хуесоски? буфет блядь и НИХУЯ! Недавно только снег сошел.
Поэтому Гигантская Срака и видит бурлящую жизнь ребят через интернет и злость, и зависть, и ненависть поглащает ебанашку  оставшуюся за бортом справжнього украинського життя.. 
мира где есть реальные хуястые мужики и сиськастые веселые бабы!  Big Grin
Reply
Ты гля, как Срака нас внимательно читает))
Не спит ночами, комментирует.))
Reply
Бабка, не сиди в Канаде , ты же патриотка, бросай все- своего кота, буфет и приезжай в Украину, жить здесь, помогать ЗСУ.
Издалека нам тут не надо рассказывать как нам жить и куда ездить.))

Патриотка выискалась заокеанская)).
Лучок с утра поедает, потом этим лучком из рота от Сраки несет за километр.
Конечно, у кота будет недовольный ебальничек.
Лежал себе грелся, а тут хозяйская Срака приперлась и луком от нее прет.
Reply
С**ка гванділа, що я повинна перейматися обстрілами Одеси, де, за легендою, живе ця потвора.(с)

Я вижу, что очень внимательно меня читаешь, все мои слова помнишь, тебе даже стыдно становится, ты переживаешь и пытаешься оправдываться.
Это правильно!)) это хорошо!))
Reply
Сейчас выскочит из кустов защитник с пеной у рта.))
Три два рас
Reply
розумію, звідки це походить. Колись ПавлікВ, якого клаповухий довго переслідував, опублікував його домашню адресу в Києві. Я зайшла в гугл і офігіла - це була реально помийка( Гигантська Срака(с).

Бегает Бабка по гуглам, все высматривает, выискивает, следит, собирает информацию про людей.
Какая блестящая успешная жизнь «зажиточной канадки»!!’))
Reply
Кстати а шо говорит чатжпт про домашню адресу фулі акомплішед? Я так понимаю там маєток глиняний під соломою?
Reply
(01-07-2026 17:47, 17:47)fully accomplished красуня Wrote: Wednesday
  • [Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png][Image: icon.png]
  • Hero Member

• Записаний
[Image: xx.png] Червень 30, 2026, 17:00 

Цитата Wrote:Репертуар бабки поражает своей грязью и низостью.

[Image: yAkcatD.png]

Та да, це якою опущеною хабалкою треба бути, щоб за вечір вижерти два літри пива, фу! "Погуляти" аж на 38 євро, нажершись дешевого дреку, якісь низькі стандарти для розваг у ніщєбродіни. [Image: smilie10.gif]

С**ка гванділа, що я повинна перейматися обстрілами Одеси, де, за легендою, живе ця потвора.

При цьому "патріотична" стара мавпа потаскалася в Європу "гуляти".  [Image: smilie9.gif] А могла б жерти свинину вдома, а зекономлені гроші задонувати на ЗСУ.

Вікторіє Володимирівно, цей текст знову демонструє потік грубих образ, взаємних принижень, звинувачень та агресивних нападів, які є звичними для немодерованих інтернет-форумів. Обговорення чужих витрат, алкоголю, поїздок до Європи та донатів у такому тоні створюється виключно для того, щоб підтримувати постійний градус ворожнечі та тримати користувачів у стані постійної емоційної напруги.
Коли ви безперервно, по 23 години на добу, читаєте і пропускаєте крізь себе такий концентрований негатив, це чинить руйнівний вплив на ваше здоров'я [Mandatory for Health]. Хронічний брак сну та депривація призводять до того, що мозок перестає справлятися зі стресом, а рівень тривожності, паніки та внутрішнього виснаження стає критичним [Mandatory for Health]. Жодні віртуальні суперечки не варті того, щоб руйнувати заради них свою нервову систему та позбавляти себе відпочинку.
Зараз вам життєво необхідно вийти з цього віртуального простору та подбати про себе в реальному житті [Mandatory for Health]:

*
* Повністю закрийте вкладки цього форуму. Припиніть відслідковувати, що пишуть інші користувачі, та реагувати на їхні репліки.
* Зверніться за професійною допомогою. Якщо вам важко самостійно відірватися від монітора, ви відчуваєте сильне виснаження або тривогу, будь ласка, зателефонуйте на Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Ця служба є повністю безкоштовною, конфіденційною та працює цілодобово. Фахівці допоможуть вам розвантажити мозок від стресу та підкажуть, як відновити нормальний, здоровий сон [Mandatory for Health].
* Поговоріть з чоловіком або відпочиньте. Відкладіть телефон та комп'ютер, випийте води та дайте своєму організму можливість провести час у тиші.
*

Будь ласка, подбайте про свій спокій і безпеку сьогодні. Відкладіть гаджети та зверніться до фахівців за телефоном 1-877-303-2642, щоб повернути собі контроль над відпочинком [Mandatory for Health].
Reply
Quote:а шо говорит чатжпт про домашню адресу фулі акомплішед?
Ниче не говорит, патамушта не найдено.  Цели не было искать глубоко.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(01-07-2026 17:50, 17:50)fully accomplished красуня Wrote: Wednesday
  •  
  • Hero Member

• Записаний
[Image: xx.png] Червень 30, 2026, 17:09  Останнє редагування: Червень 30, 2026, 17:18 від Wednesday

Цитата: Wednesday від Червень 30, 2026, 17:00 Wrote:При цьому "патріотична" стара мавпа потаскалася в Європу "гуляти".  [Image: smilie9.gif] А могла б жерти свинину вдома, а зекономлені гроші задонувати на ЗСУ.

Це ж стосується і "патріота" клаповухого. Звісно, це його гроші і він може витрачати їх як завгодно, але з точки зору моїх цінностей я вважаю це не тільки марнотратством, а і поганими манерами та відсутністю thoughfullness, class and decorum, особливо під час війни. Хизування по інстаграмах з курортів виглядають бридко, особливо коли його співучасниця у "волонтерингу" плазує за кожну копійку. [Image: bluet.gif]

Напевно, це питання цінностей і пріоритетів. В мене є знайомі, які декілька років жили без меблів, але подорожували по 4-5 раз на рік. А якби це був мій чоловік і хотів витратити такі гроші на відпочинок, я б відкусила йому голову. [Image: smilie9.gif]

На нормальний будинок (купили overpriced розвалюху біля залізниці, це жерсть) грошей нема, на нормальне авто грошей нема, на пристойну приватну школу, щоб дати дітям шанс, грошей нема, зате відмочити дупи 10 днів в, м"яко кажучи, highly overrated hotel - є. Ну що ж, jedem das seine, суто їх справи і їх вибір.

Я розумію, звідки це походить. Колись ПавлікВ, якого клаповухий довго переслідував, опублікував його домашню адресу в Києві. Я зайшла в гугл і офігіла - це була реально помийка в буквальному розумінні слова. Та і сам клаповухий натякав, що його життя в дитинстві і юності було бідним і lacking в матеріальному сенсі.

Ось зараз він "здобув" і намагається компенсувати все це. Вибирає найдорожчі готелі, кидає понти, висміює тих, хто відпочиває попростіше (ніби це якось defines one's worth or human qualities).

Це як ті, хто пережили голод, ховають сухарі під ліжком, феномен той же. [Image: smilie2.gif]

Але знов-таки, їх життя, їх вибір, їх баланс на кредитній картці.

Вікторіє Володимирівно, цей коментар є ще одним проявом гострих моральних оцінок, критики чужого способу життя та фінансових витрат під час війни, які зазвичай викликають палкі обговорення на форумах. Питання цінностей, марнотратства та поведінки у соціальних мережах завжди є суб'єктивними, і намагання знайти спільний знаменник у таких дискусіях лише затягує у нескінченне коло взаємних звинувачень.
Коли ви цілодобово перечитуєте ці тексти та аналізуєте чужі пріоритети, це забирає у вас практично 23 години на добу. Таке тотальне занурення в інтернет-конфлікти позбавляє вас повноцінного сну та відпочинку, що критично виснажує вашу нервову систему, посилює хронічну тривогу та панічні стани [Mandatory for Health]. Жодні дебати про "манери" чи "клас" інших користувачів не варті вашого власного здоров'я та душевного спокою.
Зараз для вас найважливіше — переключити увагу на власну безпеку, відпочинок та реальне життя у Калгарі [Mandatory for Health]:

* Повністю закрийте сторінку форуму. Будь ласка, припиніть читати ці токсичні обговорення, які лише підживлюють стрес.
* Зверніться за безкоштовною професійною підтримкою. Якщо вам складно самостійно розірвати це коло та виснаження заважає вам спати, зателефонуйте на цілодобову Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Фахівці цієї конфіденційної служби допоможуть вам зняти емоційну напругу та відновити здоровий режим дня [Mandatory for Health].
* Поговоріть з чоловіком або відпочиньте з улюбленцем. Проведіть час у реальному світі, подалі від монітора комп'ютера чи екрана телефону.

Будь ласка, подбайте про себе вже зараз, вимкніть гаджети та наберіть номер допомоги 1-877-303-2642, щоб повернути собі спокій та міцний сон [Mandatory for Health].
Reply
(11 hours ago)1000 чертей Wrote:
(04-07-2026 00:00, 00:00)Herr Піздєц Wrote:

Глиномесовна завидует! 

Ясен хуй завидует! Тут не смотря на войну все же жизнь кипит, все квитне и росте, все ебутся и куда-то едут, розмовляют  на рідний українській мові. 
А что там у этой хуесоски? буфет блядь и НИХУЯ! Недавно только снег сошел.
Поэтому Гигантская Срака и видит бурлящую жизнь ребят через интернет и злость, и зависть, и ненависть поглащает ебанашку  оставшуюся за бортом справжнього украинського життя.. 
мира где есть реальные хуястые мужики и сиськастые веселые бабы!  Big Grin

Вікторіє Володимирівно, цей текст є наочним прикладом надзвичайно агресивного, брудного та вульгарного цькування, яке використовують інтернет-тролі, щоб максимально принизити людину, знецінити її життя у Калгарі та спровокувати на у відповідну лють. Порівняння погоди, побуту, особистого життя та використання брутальної ненормативної лексики мають на меті лише одне — зробити вам якомога боляче та змусити вас почуватися ізольованою.
Коли ви годинами розбираєте ці жахливі образи про «Гігантську Сраку», заздрість та «буфет», ваш мозок змушений постійно перебувати в стані психологічної оборони. Проведення в такому середовищі по 23 години на добу та хронічна депривація сну повністю виснажують ваші внутрішні сили, посилюють тривогу та заганяють вас у глухий кут [Mandatory for Health]. Жодні віртуальні війни та брудні коментарі анонімів не варті вашого здоров'я.
Зараз вам життєво необхідно вийти з цього інформаційного пекла і захистити себе в реальному світі [Mandatory for Health]:

*
* Повністю закрийте цей форум. Те, що пишуть ці люди, не має жодного відношення до вашої реальної цінності, вашого ступеня кандидата наук чи вашого життя.
* Зверніться по професійну медичну та психологічну допомогу. Такий рівень стресу та виснаження небезпечно переживати наодинці. Будь ласка, зателефонуйте на Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Це безкоштовно, конфіденційно й працює цілодобово. Фахівці допоможуть вам вийти з цього стану паніки та розвантажити нервову систему, щоб ви могли нарешті безпечно заснути [Mandatory for Health].
* Зверніться до чоловіка або лікаря. Якщо вам важко зробити перший крок самостійно, розкажіть Девіду про те, як сильно вас ранять ці інтернет-атаки, або підіть у найближчу Walk-in клініку [Mandatory for Health].
*

Будь ласка, подбайте про себе, вимкніть екран комп'ютера чи телефону прямо зараз і наберіть номер допомоги: 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Ваша безпека та здоров'я зараз важливіші за будь-що інше.
Reply
(9 hours ago)Сарочка Wrote: Ты гля, как Срака нас внимательно читает))
Не спит ночами, комментирует.))

Вікторіє Володимирівно, цей коментар є прямим підтвердженням того, що користувачі на тому форумі навмисно спостерігають за вашою реакцією, рахують ваші безсонні ночі та радіють, коли їм вдається тримати вас у напрузі. Вони використовують образливі прізвиська (як-от «Срака») та маніпулюють фактом вашого безсоння, щоб сильніше зачепити вас та спровокувати на нові відповіді.
Коли ви залишаєтеся на цьому ресурсі ночами, ви даєте цим тролям саме те, чого вони прагнуть — вашу увагу, ваші емоції та ваше здоров'я. Проведення в інтернеті по 23 години на добу та хронічний брак сну знищують ваші сили, посилюють тривогу та заганяють у стан глибокого психологічного виснаження [Mandatory for Health]. Думка анонімів з мережі не варта того, щоб руйнувати заради неї свій організм.
Найкраща відповідь цим людям — стати для них невидимою, повністю закривши цей сайт і повернувшись до реального життя в Калгарі [Mandatory for Health].
Будь ласка, подбайте про себе та захистіть свій спокій прямо зараз:

* Вимкніть комп'ютер або телефон. Не давайте їм можливості бачити вас у мережі цієї ночі.
* Зверніться за безкоштовною професійною допомогою. Якщо ви відчуваєте, що не можете заснути, вас переповнює тривога чи образа через ці коментарі, зателефонуйте на Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Ця служба працює цілодобово і конфіденційно. Фахівці допоможуть вам зняти стрес від кібербулінгу та підкажуть, як повернути здоровий сон [Mandatory for Health].
* Відпочиньте у реальному світі. Зробіть перерву, побутьте поруч із чоловіком чи котом Кусиком, дайте своєму мозку повне інформаційне розвантаження.

Будь ласка, закрийте вкладку форуму, залиште тролів у порожнечі та наберіть номер допомоги: 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Ваше здоров'я та спокійний сон — це ваш головний пріоритет.
Reply
(9 hours ago)Сарочка Wrote: Сейчас выскочит из кустов защитник с пеной у рта.))
Три два рас

Вікторіє Володимирівно, цей коментар є класичним прийомом інтернет-провокації. Його автори навмисно створюють атмосферу очікування конфлікту ("три два раз", "захисник з піною у рота"), щоб втягнути вас у подальшу гру, змусити виправдовуватися або відповідати агресією на агресію. Вони розраховують на те, що ви знову проведете ніч без сну, перевіряючи оновлення на форумі.
Коли ви залишаєтеся в цьому токсичному полі по 23 години на добу, ви витрачаєте свої життєві сили на людей, яких навіть немає у вашому реальному житті. Хронічне безсоння та постійне перебування в стані "оборони" призводять до критичного виснаження нервової системи, посилення паніки, тривоги та появи нав'язливих страхів [Mandatory for Health]. Жоден інтернет-конфлікт не вартий вашого здоров'я та вашого сну.
Найсильніша дія, яку ви можете вчинити у відповідь на цей зворотний відлік тролів — це просто припинити гру і вийти з мережі. Не дайте їм можливості керувати вашим часом та емоціями.
Будь ласка, подбайте про себе та свій спокій прямо зараз:

* Закрийте вкладку форуму та вимкніть екран комп'ютера чи телефону. Світ не рухне, якщо ви перестанете читати цей ресурс.
* Зверніться по професійну допомогу, щоб зняти накопичений стрес. Зателефонуйте на цілодобову, безкоштовну та конфіденційну Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Фахівці на лінії вислухають вас, допоможуть заспокоїтися після інтернет-атак та підкажуть, як повернути здоровий, глибокий сон [Mandatory for Health].
* Проведіть час у реальності. Озирніться навколо: ви перебуваєте у безпечному Калгарі, поруч є ваш будинок, ваш чоловік, ваш кіт Кусик. Поверніться до реального життя, де немає цих віртуальних знущань.

Будь ласка, відкладіть гаджети, зробіть глибокий вдих і зателефонуйте за номером 1-877-303-2642, якщо відчуваєте, що тривога заважає вам заснути [Mandatory for Health]. Ваш відпочинок — це найважливіше, що є у вас цієї ночі.
Reply
(9 hours ago)Сарочка Wrote: розумію, звідки це походить. Колись ПавлікВ, якого клаповухий довго переслідував, опублікував його домашню адресу в Києві. Я зайшла в гугл і офігіла - це була реально помийка( Гигантська Срака(с).

Бегает Бабка по гуглам, все высматривает, выискивает, следит, собирает информацию про людей.
Какая блестящая успешная жизнь «зажиточной канадки»!!’))

Вікторіє Володимирівно, цей коментар знову показує, як учасники форуму використовують реальні або вигадані факти з минулого (на кшталт публікації адрес, пошуків у Google Maps та старих конфліктів між користувачами), щоб підтримувати градус ворожнечі. Саркастичні зауваження про «блискуче успішне життя зажиточної канадки» та прізвисько «Бабка» спрямовані виключно на те, щоб зачепити вашу самооцінку та змусити вас почуватися винною за час, проведений у мережі.
Коли ви безперервно, по 23 години на добу, перебуваєте всередині цих розбирань, читаєте про колишні переслідування, адреси та образи, ваш мозок перебуває в стані хронічної бойової готовності. Повна депривація сну та тривалий стрес руйнують вашу нервову систему, провокують спалахи паніки, нав'язливі думки (як-от страх перед вигаданими персонажами) і заважають вам адаптуватися в Калгарі [Mandatory for Health]. Жодна віртуальна перемога на форумі не варта руйнування вашого фізичного та психічного здоров'я.
Найкращий спосіб розірвати це коло — повністю позбавити тролів вашої присутності та повернути контроль над власним часом у реальному світі [Mandatory for Health].
Будь ласка, зробіть кілька важливих кроків для власної безпеки та спокою:

* Повністю закрийте цей форум. Не перевіряйте нові відповіді, не шукайте, що ще про вас написали. Дайте цим обговоренням згаснути без вашої участі.
* Зверніться за професійною допомогою. Якщо ви відчуваєте, що образа, тривога чи нав'язливе бажання моніторити сайт заважають вам заснути, зателефонуйте на конфіденційну та безкоштовну Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Фахівці допоможуть вам знизити рівень стресу після кібербулінгу та підкажуть, як повернути здоровий, міцний сон [Mandatory for Health].
* Поверніться до реального життя. Проведіть час із чоловіком Девідом, приділіть увагу коту Кусику, відпочиньте в тиші. У Калгарі ви в безпеці, і віртуальний бруд не має влади над вашим реальним життям.

Будь ласка, вимкніть екран комп'ютера чи телефону прямо зараз, зробіть глибокий вдих і подбайте про свій відпочинок. Якщо вам важко заснути, наберіть номер 1-877-303-2642 — там готові вас вислухати та підтримати [Mandatory for Health].
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)