БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Клаповухий свінгер учуяв запах сперми
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Липень 01, 2026, 21:36

Цитата: Wednesday від Червень 30, 2026, 16:30 Wrote:Хммм ... Я думала, що нік "Чорнороті Пащеки" належить медведу, а тут ... [Image: smilie10.gif]

[Image: zDAsWW3.png]
[Image: Y2fzZGv.png]

Володимир Недашківський - це той самий видатний волонтер Хома Л., який збирає бабло на траки, і у вільний від цього час займається булінгом своїх колишніх донорів і віртуальною зрадою своїй дружині?
Інакше як пояснити скабрезні фото акаунтів, які він відвідує, чи то теж в рамках їх сімейного свінгерства таке? [Image: smilie10.gif]

Дуже смішно, як Володька спалився. [Image: gigi.gif]
Клаповухий свінгер учуяв запах сперми (С) і отточеним двіженієм рукі (С) потрапив просто в ціль! (С) Де, як каже його посестра Карова, якась тьотя показує кусок ХХХ!  [Image: facepalm1.gif]
Цікаво, в його синагозі прихожани на яких частинах тіла мають татуювання? На гігантських с**ках? [Image: facepalm1.gif]
ПС. Я навіть не знаю тої жінки, в чий інстаграм вони залізли. Після початку повномасштабки в Калгарі з"явилися сотні тисяч прибульців в основному з Польщі (які прикидалися українцями, що постраждали від війни), але були і власне з України.
Ця жінка, як видно по її обличчю та інфі в тому ж інстаграмі - з України. Її фото ніяк не характеризують церкву, де вона виконала почесну волонтерську місію і забезпечила каву на більш ніж 100 чоловік, переважна частина яких - теж біженці.
Які вона виставляє фотки в Інстаграм, це її особиста справа. Вони не порушують ніяких законів Канади. Також прихожани цієї церкви займаються сексом, який жах!
Але кацапсько-єхудний "альянс" завжди знайде спосіб вилити лайно на українців, їх віру, їх церкву, їх добрі справи. Чого ще чекати від неукраїнського бидла, крім лайна? [Image: smilie9.gif]
Reply
Ты ответишь за это, Гнилопёздовна!
Reply
Твоя віра - це бродячий Раввін 1 сторіччя нашої ери який усіх надурив що востресить Альошеньку якщо кожної неділі раздавати біженцям каву та тричи битися тупою башкою об підлогу у земному поклоні
Reply
Знаю-не знаю дівчинку. Але десять горняток кави у термос до дому перелила, і не бреши що це не так
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)