БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burn in hell, Істота, яка бажає вбити мене руками ізраїльських спецслужб
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 19:27

Ітогі подведьом (С).
Істота, яка неодноразово гадила мені, брехала мені в очі, яка насміхалась над тим, що я втратила дитину, яка погрожувала мені і членам моєї родини, яка бажає вбити мене (за його власними словами) руками ізраїльських спецслужб, і яка повернулась на помийку, щоб скакати поряд із групкою психічно хворих нелюдів (вся суть чийого життя - нападати на нормальних людей), не заслуговує на подальшу увагу. Тому що це не людина, а лайно.
І скільки б воно не йшло і не поверталось, no matter how much I would have wished otherwise, воно завжди залишиться лайном. Плавали, знаєм.
Тому à la guerre comme à la guerre з лайном - як з лайном. Хай воно смердить комусь іншому.
Burn in hell, motherf**cker! © [Image: smiley14.gif]
Reply
Сколько блять злости, ненависти, ярости! А ще практикуюча христянка. Мабуть гундяївка.
Reply
«опять за рибу грошi», блять. далась тебе та дохлая Алёшенька, бегимотивна.
за то что вы натворили напару с гнилопёздой Ольгой Тейлор = вполне справедливая кармическая предоплата.
еслиб не допустила бы штоб в пезде завёлся Миккимаус и Человек-Паук = то Альошенка может и не сдохла бы.
сама виновата.
Reply
какая проблема если спецслужбы Израиля или Буданыч (строга в рамках своих полномочий) накажут военную преступницу двух юрисдикций. нехуй было призывать "бонбить Печерск и Козлоёбск". теперь спецслужбы просто обязаны отловить и наказать гнилопёздую бабку. а Зою и Кота - конфисковать и сдать в детдом или приёмную семью.

хорошо хоть Папанов и Прапорщик, собиравший донаты за надписи-послания на гильзах хаймарса (которые остались на месте пуска и враг их не прочёл) хоть както в меру сил немного наказали Бабку
Reply
Ну и хули? Мы бы тоже её убили нахуй попадись эта пезда под рукки
Reply
(30-05-2026 13:07, 13:07)Александр Бовин Wrote: Ну и хули? Мы бы тоже её убили нахуй попадись эта пезда под рукки

Кукусега? - Нит, я протифф. Cool
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(30-05-2026 13:18, 13:18)Джура Wrote:
(30-05-2026 13:07, 13:07)Александр Бовин Wrote: Ну и хули? Мы бы тоже её убили нахуй попадись эта пезда под рукки

Кукусега? - Нит, я протифф. Cool

Да убийство это вообще-то криминал, все против.. но разве есть другие варианты?
Reply
Ма нишма, шикса?
Reply
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Травень 29, 2026, 23:58

Цитата: Wednesday від Травень 29, 2026, 19:27 Wrote:Ітогі подведьом (С).

Істота, яка неодноразово гадила мені, брехала мені в очі, яка насміхалась над тим, що я втратила дитину, яка погрожувала мені і членам моєї родини, яка бажає вбити мене (за його власними словами) руками ізраїльських спецслужб, і яка повернулась на помийку, щоб скакати поряд із групкою психічно хворих нелюдів (вся суть чийого життя - нападати на нормальних людей), не заслуговує на подальшу увагу. Тому що це не людина, а лайно.

І скільки б воно не йшло і не поверталось, no matter how much I would have wished otherwise, воно завжди залишиться лайном. Плавали, знаєм.

Тому à la guerre comme à la guerre з лайном - як з лайном. Хай воно смердить комусь іншому.

Цитата Wrote:Сколько б**ть злости, ненависти, ярости! А ще практикуюча христянка. Мабуть гундяївка.

Типовий представник трайбу. [Image: smilie9.gif]  Вони вбивають, геноцидять, голодоморять, бомблять, снайперують маленьких діточок в загривок заради забави, винищують цілі народи, а потім такі: "а пачіму нас нікто ні любіт"?
Так само і тут. Воно що, очікувало, що після всього, що воно витворяло в мій бік, я буду дупу йому цілувати? Особливо після того, як воно погрожувало мені і моїй родині вбивством?
І яка там злість чи ненависть в моєму тексті. Я просто холоднокровно перелічила його злочини (і це тільки по відношенню до мене, а скільком він ще іншим зла зробив). Нехай йому другу щоку хтось інший підставляє для мазохізму, від мене він отримає тільки око за око, зуб за зуб. [Image: smiley14.gif]
А якщо він це так сприймає, ну правильно. Deal with the consequences of your actions, and kindly f**ck off!
Reply
(30-05-2026 19:38, 19:38)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Травень 29, 2026, 23:58

Цитата: Wednesday від Травень 29, 2026, 19:27 Wrote:Ітогі подведьом (С).

Цитата Wrote:Сколько б**ть злости, ненависти, ярости! А ще практикуюча христянка. Мабуть гундяївка.

Типовий представник трайбу. [Image: smilie9.gif]  Вони вбивають, геноцидять, голодоморять, бомблять, снайперують маленьких діточок в загривок заради забави, винищують цілі народи, а потім такі: "а пачіму нас нікто ні любіт"?
Так само і тут. Воно що, очікувало, що після всього, що воно витворяло в мій бік, я буду дупу йому цілувати? Особливо після того, як воно погрожувало мені і моїй родині вбивством?
І яка там злість чи ненависть в моєму тексті. Я просто холоднокровно перелічила його злочини (і це тільки по відношенню до мене, а скільком він ще іншим зла зробив). Нехай йому другу щоку хтось інший підставляє для мазохізму, від мене він отримає тільки око за око, зуб за зуб. [Image: smiley14.gif]
А якщо він це так сприймає, ну правильно. Deal with the consequences of your actions, and kindly f**ck off!

Якась хуйня.. cockcaruselle
Reply
Мірча єщьо і спєціаліст в шанкрах. Так вот почєму он проізвьол уродцефф
Reply
(30-05-2026 22:01, 22:01)J. D. Vance Wrote: Мірча єщьо і спєціаліст в шанкрах. Так вот почєму он проізвьол уродцефф

Любой  будет специалист в шанкрах, если видит ебало, на котором дохуя бородавок и всяких непонятных ранок.
Это ж сколько бородавок на хуе Вениамина в результате.
Блядь, нахуя я это написал, самому противно Angry
Reply
спецслужбы, йоу, шо там по Ольге Тейлор? в списке?
Reply
(31-05-2026 06:58, 06:58)Guest Wrote:
(30-05-2026 22:01, 22:01)J. D. Vance Wrote: Мірча єщьо і спєціаліст в шанкрах. Так вот почєму он проізвьол уродцефф

Любой  будет специалист в шанкрах, если видит ебало, на котором дохуя бородавок и всяких непонятных ранок.

Вениамин, а ты в детстве давал на рот Людмиле Мирчевне Протасовой?
Reply
(31-05-2026 09:46, 09:46)Папкин Черножопый Хрустик Wrote:
(31-05-2026 06:58, 06:58)Guest Wrote:

Вениамин, а ты в детстве давал на рот Людмиле Мирчевне Протасовой?

В детстве Вениамин в основном брал в рот.
Reply
По факту повна хуйня. Ізєргіль декілька місяців вишукувала і винюхувала. І як тільки народний месник сі з'явив одразу в будиночку з лайна стався вибух сракотана.
Reply
Вот шта в  ChatGPT можна генерить:

[Image: ert-(1).png]

[Image: ert-(2).png]
Reply
Преключенея в Пезде Виктории Панчук ?!
Reply
(31-05-2026 12:26, 12:26)Папкин Черножопый Хрустик Wrote: Преключенея в Пезде Виктории Панчук ?!

От фсё вам неймеццо туда заглянуть... Smile
Reply
(31-05-2026 12:55, 12:55)Джура Wrote:
(31-05-2026 12:26, 12:26)Папкин Черножопый Хрустик Wrote: Преключенея в Пезде Виктории Панчук ?!

От фсё вам неймеццо туда заглянуть... Smile

альтернативных вариантов немного: при ныняшних то ценах в Дисней Ленд…
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)