БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вона не гребувала навіть алкашами Бандерівцем і медведом
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 18:58

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 18:41 Wrote:Цього ніколи не було і не буде, тому що щоб що? Ні в мене, ні в нього нема такої потреби.

Він належить до компашки сексуально незадоволених і фрустрованих бабищ і чуваків, які, якщо не можуть з різних причин зрадити фізично (як це робив, наприклад, нік гаррі), то заміняють це дешевим фліртом та обсмокуванням напівоголених світлин один одного, різними фантазіями на тему вимірювання тестостерону по фотках, обмацування "волосся на животі" та шаріння фоток в сімейних трусах у душі для чужих жінок (а може, і чоловіків, who the hell knows) за спиною у своєї (що є підваріантом подружньої зради).
Вони раніше робили це відкрито на фупі, але також і в приватах.
Наприклад, нік Асті була зловлена на тому, що пересилала свої фотки чужим одруженим чоловікам (як публічно визнали ці самі чоловіки, і їх було декілька).
Це яким неймовірним секс-символом треба бути, щоб твій чоловік почав зраджувати тобі практично відразу після одруження, а співмешканець - відмовлятися одружуватися після майже 20 років співжиття!
Тому, замість того, щоб щось змінити в своєму житті в конструктивному плані, ця покалічена психічно жінка юзала всіх цих чужих членів за спиною свого бф, щоб хоч якийсь комплімент обломився і щоб хоч маргінально підняти свою самооцінку. Одночасно намагаючись затоптати і знищити нормальних жінок в щасливих шлюбах, чиї чоловіки їх реально люблять і цінують.
Вона не гребувала навіть алкашами Бандерівцем і медведом. Насправді в реальному житті вона б ніколи не зв"язалась з настільки опущеними істотами, але для потішення свого его та самооцінки багато не треба. Дурачки до цього часу не в курсі, яка була їх роль в цій динаміці. [Image: gigi.gif]
Тому ці дегенерати тупо проектують свої власні практики на нормальних людей. Адже це Камшот сам переписувався з Гансом у свій час, а всі ці медведи, фоми і інші притрушені члени їх альянсу перепесувались один із одним.
А мені нащо це потрібно? Я вже розповідала, що в мене напряму просили телефони двоє із "альянсу" і прімкнувший к нім Галамага, але телефончик не отримав ніхто.
Тому що мені не потрібне спілкування поза віртуалом. Особливо якщо від них штиняє старими шмоньками і sloppy seconds співмешканця навіть через океан. [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif]
Reply
Big Grin 
Притрушені члени  Big Grin
Reply
(29-05-2026 22:29, 22:29)ChatGPT Wrote: Притрушені члени  Big Grin

Почуяла запах спєрми©
Reply
Будемо їбатись
Reply
"просили телефончик"
ну купила бы за 10 гривень вторую карточку на кассе АТБ и дала бы им телефончик.
ведь однажды даже телефончик просить перестанут
и из друзей останется тока Микки Маус
Reply
… или попросила бы Любого Авиатора штоб он купил тебе укр. стартовый пакет с пенсии и активировал номер для мессаджера (а сам пакет потом можно выкинуть и не пополнять)
глупый пИнгвин. даже до самой простой схемы не додумался.
Reply
(29-05-2026 22:41, 22:41)fully accomplished красуня Wrote: Будемо їбатись

Das stimmt
Reply
Quote:ну купила бы за 10 гривень вторую карточку на кассе АТБ и дала бы им телефончик.

Я, например так и давала хфуповцам  именна фторой мусорный номер-одноразко. Да и то, щитаю шта зря.

ЗЫ.Кстате, напомню что донедавна Кукусег и сама  ваппще "не гребувала навіть алкашами Бандерівцем і медведом" Smile
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(30-05-2026 06:36, 06:36)Джура Wrote:
Quote:ну купила бы за 10 гривень вторую карточку на кассе АТБ и дала бы им телефончик.

Я, например так и давала хфуповцам  именна фторой мусорный номер-одноразко. Да и то, щитаю шта зря.

ЗЫ.Кстате, напомню что донедавна Кукусег и сама  ваппще "не гребувала навіть алкашами Бандерівцем і медведом" Smile

Она в принципе нехотела, нахуя ей это? 
И с Бандеровцем и Медведом в вайбере не пиздела, как Асти.
Reply
(30-05-2026 08:02, 08:02)Guest Wrote:
(30-05-2026 06:36, 06:36)Джура Wrote:

Она в принципе нехотела, нахуя ей это? 
И с Бандеровцем и Медведом в вайбере не пиздела, как Асти.

34 года "не пиздела" берегла цьноту  = и чего добилась: завелись мыши и человек-паук.  и в результате подох Алексей.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)