БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дозволяють своїм собакам анально гвалтувати їх
Загальні Обговорення / Re: Питання іудаїзму, сіонізму...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:04
Невинні тварини на таке не здатні. Таке роблять лише демони в людській шкірі.

"Вчора ввечері я опублікувала ролик, на якому показано, як ЦАХАЛ віддав родичам тіло палестинця. Бомба була закладена в тіло і вибухнула, коли вони проводили похорон. Це показує абсолютну звірячу суть цих людей. Ця тваринна поведінка мене дуже засмучує."

"Звірство з'являється, коли вони анально ґвалтують своїх в'язнів і дозволяють собакам ґвалтувати їх. Ми всі знаємо, що вони роблять, тому що ЦАХАЛ сам публікує їх, вихваляючись своїми подвигами. Арешт маленьких дітей. Для мене бестіалія є найбільш відповідним описом."
Reply
гав (с)
Reply
Звірство з'являється, коли вони анально ґвалтують своїх в'язнів і дозволяють собакам ґвалтувати їх. (С) Бегемотивна 

В нашей семье, Виктория Бовин всегда была самая ебанутая!
Reply
А чем собакены виноваты? Их заставляют или енто порода такая?
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(38 minutes ago)Джура Wrote: А чем собакены виноваты? Их заставляют или енто порода такая?

Весь цимес в тексте - дозволяют собакам іх гвалтувати. 
Тобто собаки завжди хочуть виібати людину анально, але нормальні люди це не дозволяють робити собакам.
Reply
Текст как ИИ писап или совсем не адаптированный перевод. Не написал бы человек в контексте - "Ця тваринна поведінка мене дуже засмучує" и "Для мене бестіалія є найбільш відповідним описом"
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)