БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Поєла гамна
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:38
Давно не оновлювали темку ... Ну ок.

Вчора були в іншому районі міста у справах і завітали у місцевий в"єтнамський ресторан.

Мені найбільше сподобалась музичка - постійно грав deep house. [Image: dance3.gif]  Але і страви були смачні і порції велетенські, як видно з фоток (я змогла з"їсти лише половину, решту забрала додому).

Вартість супу - 17-18 доларів, макаронно-м"ясне блюдо - біля 20 доларів, спеціалізовані напої - від 7 доларів. Десерт я навіть не знаю, нам його принесли помилково. [Image: facepalm.gif]

[Image: jT4fvQr.png]

[Image: XmwvDAQ.png]

[Image: DJCaWBb.png]

[Image: XUpkx7L.png]

[Image: DRNSGiY.png]
Reply
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:02
По дорозі зупинились купити щось прохолодне, бо було спекотно. Я в таких випадках люблю Ice Cap від Tim Hortons, але оскільки Хортонса поряд не було, а був МакДональд, купили ось це:

[Image: V0Z1HTJ.png]

Але щось воно мені не зайшло взагалі. Кажу чоловікові - по дорозі Peter's Drive In, давай заїдемо туди за молочним коктейлем.

Peters' Drive-In — легендарний заклад швидкого харчування в Калгарі, заснований у 1962 році Гасом Пітерсом, голландським іммігрантом. Незважаючи на випадок масового отруєння декілька років назад, він продовжує бути дуже популярним.

І ця популярність вилізла нам боком. Ми приїхали, а там черга і натовпи клієнтів просто на вулиці!

[Image: qM9XSQW.png]

[Image: HcngRc8.png]

Поки ми чекали черги в drive-in, видудлили до дна ті фрапе з Макдака, які зайшли як цукерки!

[Image: mz8gFl4.png]

Напевно, через півгодини як мінімум ми нарешті засмоктали свої молочні коктейлі. Не знаю, як хто, а для мене молочний коктейль (milkshake) - це не надто солодка і рідина. А це було за консистенцією майже як морозиво і досить нудне. Я зробила декілька ковтків і все, мені не зайшло.

[Image: DJsZI4q.png]

Проте іншим подобається:

[Image: kTJUOgD.png]

Коротше, будете в нас на Колимє в Калгарі, завітайте в Peter's Drive In, спробуйте їх молочний коктейль і зробіть власні висновки. [Image: rotate.gif]
Reply
смачного, Віккуська!!! Heart
Reply
Ебанутая!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)