БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дєд Вова негарно хіхікав поряд із псевдоволонтером і булером Хомою Л., коли той полив
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:48
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 18:41 Wrote:https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1137083.msg28682721#msg28682721
[Image: LbxJikR.png]

І знову Дєд Вова - з протягнутою рукою на Єрмачці. [Image: facepalm1.gif] Поки що "майже нічого не накапало" (С).

[Image: TUASRTU.png]

Може, тому, що люди пам"ятають, як Дєд Вова негарно хіхікав поряд із псевдоволонтером і булером Хомою Л., коли той поливав мене лайном після того, як я задонувала йому декілька тисяч доларів на покупку авто для підрозділу Дєда Вови?

Підісланий псевдоволонтерами сюди Дєд Вова (так, він тут трохи дописував), коли я тикнула його носом в його і Хоми Л. лайно, зробив вигляд, що моїх коментарів не побачив. І відразу спєрдаляв, коли я йому сказала, що грошей від мене більше не буде.

Тепер Дєду Вові і ко тисячами доларів давно ніхто не донатить, збирають буквально по копійці. Сподіваюсь, він і інші entitled військові, які зневажливо ставляться до своїх донорів, таки завчать урок, що в руку, яка дає, плювати не варто. [Image: smilie9.gif]
Reply
який жах!
Reply
(3 hours ago)Червоненко Wrote: який жах!

я ж кажу - жах!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)