БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
у нас в Канаді я мала чекати РІК, щоб потрапити до спеціаліста.
Загальні Обговорення / Re: Чому напало пуйло? Винні у...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:54
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28603798
Цитата Wrote:Та йдіть ви всі у дупу, ковбасня...!!!

Думаю, ковбасні пора підняти дупи і почати лобіювати канадських політиків, щоб більше ні цента цим мавкам. Хай платять за власну війну, в них гроші є. Canada First!! [Image: smilie9.gif]

А у нас в Канаді я мала чекати РІК, щоб потрапити до спеціаліста. Мусила їхати на консультацію за 100 км в інше місто, тому що мене мав побачити лікар на протязі місяця і мені не можна було так довго чекати.

У знайомої молода жінка 36 років - рак 4 ступеня. Мусила чекати МІСЯЦЬ на операцію, це було ще минулим літом. Я не в курсі, чи вона ще жива.

Ось цю прекрасну молоду дівчину я не знала особисто, побачила пости в соцмедіа. Вона біженка з України. Рак грудей, похорон був минулого тижня, збирають гроші, щоб перевезти тіло в Україну. В коментах пишуть, що вона не отримала потрібне лікування вчасно.

[Image: KGviCCn.png]

Це все тому, що Канада, замість того, щоб підтримувати власних платників податків, дає гроші просто так різним міндічам і ницим, нахабним, невдячним мавкам. Біля 30 відсотків охорони здоров"я фінансується саме федеральним урядом.

Вважаю, що досить!
Reply
Так тебе и надо толстая!
Reply
більше ні цента цим мавкам. !!!!
Reply
у Бабки нарисовался новый враг: многоуважаемая мавка
Reply
Re: Корупція в Україні
мавка
cьогодні в 18:39
IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
monach, cьогодні в 18:31

Розгорнути попередні цитати...
так виглядає самотність. можливо, сита.

нікому там не потрібен, а так ніби за щось воюєш більше ніж за старі болячки. роздають цінні поради з лавочки з канадів\сполучених штатів\Европ.

Так. Ви праві. Бо тут реально нема часу сидіти та шпоритись по тих шпальтах.
То евакуйованих розмістити, до госпіталя смотатися, друзяки приїхали, робимо мʼясо на вогні та в небо дивимось, прислухаємося.. кожен час в кайф, коли тривоги немає…
А воно десь там хєр знайде сидить і розказує нам як нам хєрово..
Та йдіть ви всі у дупу, ковбасня…!!!
Reply
Немає часу? Сміявсі ..
Reply
Ой бля, плач fully accomplished. Если у тебя все так заебись и 1500 кадов отвалить папанову не проблема, то почему бы не заплатить те же 1500 частнику или вообще купить себе медстраховку блять. У меня плохие новости - дальше будет хуже. А ещё у Бяки есть виза и она приедет через три года. Живи теперь с этим, бгг.
Reply
(07-12-2025 20:44, 20:44)ChatGPT Wrote: Ой бля, плач fully accomplished. Если у тебя все так заебись и 1500 кадов отвалить папанову не проблема, то почему бы не заплатить те же 1500 частнику или вообще купить себе медстраховку блять. У меня плохие новости - дальше будет хуже. А ещё у Бяки есть виза и она приедет через три года. Живи теперь с этим, бгг.

Ты просто по уши влюблен в Викки и будеш умирать с её именем на устах, лопоухий.
Reply
знать бы раньше про такую схему,
Бяка и своего 64-летнего старичка привезла бы на лечение за счёт Бабки.
не дожидаясь пока Старичок умер на Бяке
Reply
(07-12-2025 20:44, 20:44)ChatGPT Wrote: Ой бля, плач fully accomplished. Если у тебя все так заебись и 1500 кадов отвалить папанову не проблема, то почему бы не заплатить те же 1500 частнику или вообще купить себе медстраховку блять. У меня плохие новости - дальше будет хуже. А ещё у Бяки есть виза и она приедет через три года. Живи теперь с этим, бгг.

В Канаде нет частных страховок и частных хирургов например.
Можно сделать частную диагностику, она вроде писала что выложила штуку за МРТ.
Reply
в чом проблема?
вместе со Штукой можно было прилететь подлечиться в Луцк
или сцыкотно?
Reply
(07-12-2025 20:57, 20:57)Любитель крыс Wrote:

В Канаде нет частных страховок и частных хирургов например.
Можно сделать частную диагностику, она вроде писала что выложила штуку за МРТ.

Ааааа.. мамкины х- ноженьки!! Пездолиссс .. лезнул Сладусику?
Reply
(07-12-2025 21:01, 21:01)Гнилопёздый Левитан Wrote: в чом проблема?
или сцыкотно?

Там подлечат Big Grin
Потом она не написала, что ей нужно лечение
Reply
(07-12-2025 21:09, 21:09)Охуеть Wrote:
(07-12-2025 21:01, 21:01)Гнилопёздый Левитан Wrote: в чом проблема?
или сцыкотно?

Там подлечат Big Grin
Потом она не написала, что ей нужно лечение

это видно даже неспециалисту
Reply
В Канаде нету медстраховок - смиявси. Вениаминд, ты туп как сом.
Reply
(07-12-2025 20:48, 20:48)Guest Wrote: знать бы раньше про такую схему,
Бяка и своего 64-летнего старичка привезла бы на лечение за счёт Бабки. 
не дожидаясь пока Старичок умер на Бяке

А сколько тебе рочкив,молодой паренек?
63?
Reply
Бабка завидует Бяке. Бяка fully accomplished с 18 лет.
Reply
Я тоже поебался в 18 но есть ньюанс.
Reply
(07-12-2025 21:13, 21:13)ChatGPT Wrote: В Канаде нету медстраховок - смиявси. Вениаминд, ты туп как сом.

Еби свою крысу и не сунь свой нос туда, в чем ты блядь не разбираешься.
В Канаде есть частные страховки но они не покроют операцию или консультацию специалиста.
Reply
(07-12-2025 21:19, 21:19)ChatGPT Wrote: Бабка завидует Бяке. Бяка fully accomplished с 18 лет.

А я - с 12! Heart
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)