Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:30
Ось відомі нам кейси:
1) Я писала під ніком ЧоткоПатріотка. Були формальні технічні факти, що це було неможливо. Але ніт, істота майже рік це стверджувала. Нарешті таки визнала, що помилився.
>>>> Насправді можливо
2) Сергій сидить в каталажці. В це вірить ціла купа людей, хоча нема ніяких ні підстав, ні фактів так вважати. Вигадка медведа.
>>> факти є. А Залупастих відосіків НЕМА
3) Я фейкую дописи Сергія і його айпішку. Див. вище.
>>> Так, це правда
4) Я переписуюсь з Авіатором і плачу йому гроші, щоб він мене захищав. Див. вище, тільки це вигадав Камшот (тому що він сам колись з ним так переписувався).
>>>Це теж правда
5) Я працюю в техсуппорті і муваю тікети у Джирі. Я коли вперше це прочитала, довго реготала. З чийого ХХХ це висмоктав клаповухий, один Господь знає.
>>>Насправді Віккуська працює НІДЕ. Працює Девід та утримує Толстую.
6) Я психічно хвора на пігулках і тому ніде не працюю, а щоб мене чимось зайняти, родичі купили мені цей форум
. Це вже креатив від Гео. Знову-таки, один Господь знає джерело його inspiration, що спонукало цього поважного пана на подібну чухню.
>>> Злоякісний(malignant) нарцисизм, нажаль, кваліфікується не як психічна хвороба, а всього лише як психічний розлад.
Ну а так Гео правий - форум купили родичі (Девід), тому що див. п.5 - Старуха ніде не працює.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:30
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 02:21 Wrote:Це різновид психічної хвороби. Я називаю його TchotkoPatriotka Syndrome.
Ось відомі нам кейси:
1) Я писала під ніком ЧоткоПатріотка. Були формальні технічні факти, що це було неможливо. Але ніт, істота майже рік це стверджувала. Нарешті таки визнала, що помилився.
>>>> Насправді можливо
2) Сергій сидить в каталажці. В це вірить ціла купа людей, хоча нема ніяких ні підстав, ні фактів так вважати. Вигадка медведа.
>>> факти є. А Залупастих відосіків НЕМА
3) Я фейкую дописи Сергія і його айпішку. Див. вище.
>>> Так, це правда
4) Я переписуюсь з Авіатором і плачу йому гроші, щоб він мене захищав. Див. вище, тільки це вигадав Камшот (тому що він сам колись з ним так переписувався).
>>>Це теж правда
5) Я працюю в техсуппорті і муваю тікети у Джирі. Я коли вперше це прочитала, довго реготала. З чийого ХХХ це висмоктав клаповухий, один Господь знає.
>>>Насправді Віккуська працює НІДЕ. Працює Девід та утримує Толстую.
6) Я психічно хвора на пігулках і тому ніде не працюю, а щоб мене чимось зайняти, родичі купили мені цей форум
. Це вже креатив від Гео. Знову-таки, один Господь знає джерело його inspiration, що спонукало цього поважного пана на подібну чухню. >>> Злоякісний(malignant) нарцисизм, нажаль, кваліфікується не як психічна хвороба, а всього лише як психічний розлад.
Ну а так Гео правий - форум купили родичі (Девід), тому що див. п.5 - Старуха ніде не працює.

![[Image: laugh.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/laugh.gif)