БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Загальні Обговорення / Питання іудаїзму, сіонізму...
Загальні Обговорення / Re: Питання іудаїзму, сіонізму...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:25
[Image: HDIlRCKbMAA0GKV?format=jpg&name=small]

[Image: HDIlUQzWUAA4TUh?format=jpg&name=360x360]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:23
Ми вже висвітлювали цю мерзоту на сторінках нашого ресурсу. Вона навіть не виглядає як єврейка, а як типова сільська українка - обличчя, яке я бачила тисячі раз.

[Image: HDJisoJbQAAu2M1?format=png&name=medium]

Але таку концентровану отруту, ненависть і відвертий неприкритий нацизм я бачу вперше в одній тушці. Бажаю їй скоріше потрапити до її справжнього бога Ваала, бо ця чортиця служить йому і саме йому. [Image: smilie9.gif]

"Даніелла Вайс: «Земля Ізраїлю належить лише одній нації».

Пірс Морган: «Але що ви збираєтеся робити з мільйонами палестинців?»

Даніелла Вайс: «Вони поїдуть в інші місця».

Пірс Морган: «Це називається етнічна чистка»."

[Image: J0jJjtZ.png]
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:55
Ми живемо у часи, коли у сіоністів земля горить під ногами буквально і фігурально. Я за все своє життя не пам"ятаю, щоб буквально увесь світ настільки ненавидів Ізраїль, сіоністів, ізраїльтян і євреїв в цілому.

Звісно, це тому, що вони вчиняли цинічний і кривавий геноцид у Палестині, ще й при цьому реготали, тішилися і буквально топталися на кістках палестинських немовлят.

Але на світ Божий виходить ще багато додаткового і цікавого, що ніяк не спонукає до любові, довіри, поваги в цьому контексті. Це, зокрема, методи їх роботи - як вони реагують на критику і що вони роблять, щоб тиснути свою лінію з мінімальними перешкодами.

Один з цих методів - залякування та погрози тим, хто критикує політику держави Ізраїль і виступає проти геноциду. А також тим, хто критикує вплив Ізраїлю на політику інших країн.

Вони відверто цим хизуються, не мають ніяких моральних обмежень у використанні різних ницих методів і широко відомо, що вони роблять це за гроші. Ціна іуди - 7 тисяч американських доларів.

Ось коментар на цю тему:

"Винагорода у 7 тисяч за публікації проти Такера / Кендес / Мегін — не є секретом.

Підкуп «християнських» пасторів — теж не був секретом. Була спроба дискредитувати історію про «християнських» пасторів... не спрацювало.

Я думав(ла), що більшість людей знають, яка група — і хто — стоїть за всім цим... «поливати брудом Такера... поливати брудом Кендес... поливати брудом Мегін».

Марк Левін до Республіканської єврейської коаліції: «Що ви маєте на увазі — ми не можемо "скасувати" сучару Такера Карлсона? Ми ж "скасували" Пета Б'юкенена»

«Коли ви вириваєте людині язик,
ви не доводите, що вона брехун,
ви лише говорите світові, що
боїтеся того, що вона може сказати».
Джордж РР Мартін."

[Image: eR6FeS1.png]
Reply
який жах!
Reply
(12-03-2026 15:49, 15:49)Червоненко Wrote: який жах!

я ж кажу - жах
Reply
Це вона так танцює, притоптує, та солодко пукає?
Reply
(12-03-2026 15:51, 15:51)Dancing Bear Wrote: Це вона так танцює, притоптує, та солодко пукає?

Це вона так "працює" -- 24/7  на 10 форумах (фуп, суп, пуфік, пєсдолєзятнєг, бегемотівніт, дурдомчєг, цужєг, волинські новини, форум чернівці, руССкая канада)

Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:30
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 02:21 Wrote:Це різновид психічної хвороби. Я називаю його TchotkoPatriotka Syndrome. [Image: laugh.gif]

Ось відомі нам кейси:

1) Я писала під ніком ЧоткоПатріотка. Були формальні технічні факти, що це було неможливо. Але ніт, істота майже рік це стверджувала. Нарешті таки визнала, що помилився.

2) Сергій сидить в каталажці. В це вірить ціла купа людей, хоча нема ніяких ні підстав, ні фактів так вважати. Вигадка медведа.

3) Я фейкую дописи Сергія і його айпішку. Див. вище.

4) Я переписуюсь з Авіатором і плачу йому гроші, щоб він мене захищав. Див. вище, тільки це вигадав Камшот (тому що він сам колись з ним так переписувався).

5) Я працюю в техсуппорті і муваю тікети у Джирі. Я коли вперше це прочитала, довго реготала. З чийого ХХХ це висмоктав клаповухий, один Господь знає.  

6) Я психічно хвора на пігулках і тому ніде не працюю, а щоб мене чимось зайняти, родичі купили мені цей форум [Image: weep.gif]. Це вже креатив від Гео. Знову-таки, один Господь знає джерело його inspiration, що спонукало цього поважного пана на подібну чухню. [Image: gigi.gif]
Reply
Зато ты пиздоротый працюешь 24х7 только тут и на полусдохшем Супе.
Потому что на всех других форумах
Ты выпилен нахуй Smile.
А на своем она во время рабочего дня не пишет.
И ты пиздливая блядь
Об этом прекрасно знаешь.
Reply
(12-03-2026 16:55, 16:55)Guest Wrote: Зато ты пиздоротый працюешь 24х7 только тут и на полусдохшем Супе.
Потому что на всех других форумах
Ты выпилен нахуй Smile.
А на своем она во время рабочего дня не пишет.
И ты пиздливая блядь
Об этом прекрасно знаешь.

Да ты тоже везде выпилен нахуй
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)