Threads: 36
Загальні Обговорення / Re: Друга каденція Президента ...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Сьогодні в 07:51
Просто прості люди Америки надто страждали і у Трампі побачили свого героя. Вони його слєпілі із того, што било. Я це розумію психологічно, бо бувала в таких ситуаціях сама. Ну і повно аналогій в політиці - українці зліпили собі героя із Зеленського, and the list goes on and on ....
@Я загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.
Репортер запитує Трампа: Як ви тримаєтеся за останні півтора дня, сер (після вбивства Чарлі)?
Його відповідь: Думаю, дуже добре. До речі, прямо там ви бачите всі вантажівки — вони щойно почали будівництво нового бального залу для Білого дому...
Цей му**ак зрадив усіх."
Threads: 7
Ти за ето ответишь, Бегемотовна
Threads: 94
загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.
Смиявся Бегемотивна.
С точностью до наоборот, ты по жизни выбираешь одних мудаков, точнее из всех что есть ты всегда выберешь самое хуевое.
Более того, ты не только выберешь, а еще будешь всем с пеной у рта доказывать що це найкращий і всі навколо тупі, і що вони нічого не розуміють і не бачать.
Тобто ты не то что «не дуже талановита», ты исключительно тупа!
Тут же всё на лице просто написано - Тупая!
:Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить
(08-03-2026 21:52, 21:52)1000 чертей Wrote: :Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить 
Сколько раз уже кончил, старый алкаш?
Замечательное фото, посмотри на эту идеальную кожу и аккуратные как бы кистью нарисованные черты лица, эти губки.
Не то что исколотое ботоксом свиноподобное чудовище с тобой рядом
(08-03-2026 12:32, 12:32)1000 чертей Wrote: загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.
Смиявся Бегемотивна.
С точностью до наоборот, ты по жизни выбираешь одних мудаков, точнее из всех что есть ты всегда выберешь самое хуевое.
Более того, ты не только выберешь, а еще будешь всем с пеной у рта доказывать що це найкращий і всі навколо тупі, і що вони нічого не розуміють і не бачать.
Совсем уже ебанулся алкаш старый?
Это не ее слова, а перевод того что в твите.
(08-03-2026 22:00, 22:00)Гость Wrote: (08-03-2026 21:52, 21:52)1000 чертей Wrote: :Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить 
Сколько раз уже кончил, старый алкаш?
Замечательное фото, посмотри на эту идеальную кожу и аккуратные как бы кистью нарисованные черты лица, эти губки.
Не то что исколотое ботоксом свиноподобное чудовище с тобой рядом 
Да обдрочился раз 100
(08-03-2026 22:01, 22:01)Гость Wrote: (08-03-2026 12:32, 12:32)1000 чертей Wrote: загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.
Смиявся Бегемотивна.
Совсем уже ебанулся алкаш старый?
Это не ее слова, а перевод того что в твите.
Это она проснулась и тебе написала?
- напиши Камшотови…
Целый день «думал» Вениаминка
Threads: 5
(08-03-2026 22:10, 22:10)1000 чертей Wrote:
https://youtube.com/shorts/EjZGos9aNyM?s...eAl5QYS9tP
Ты за это ответишь Бздарь!
Threads: 74
Threads: 74
Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:37
Християнський сіоніст, він же хронічний алкаш і бл**дун (цікаво, як таке можна поєднувати?) Хегсет грізно стукає кулачком із безпеки свого бункера і погрожує:
«Якщо ви вб'єте американців, якщо ви погрожуєте американцям де завгодно на землі, ми будемо переслідувати вас без вибачень і без вагань, і ми вас уб'ємо».
Ну, по-перше, це ви напали на них і вбиваєте, а не навпаки. А по-друге, вбивають ваших теж, хе-хе! Причому іранці вмирають як герої, що захищають свою батьківщину, а дітовбивці американці вмирають на чужій землі як корисні ідіоти та гарматне м"ясо Ізраїлю.
І це навіть лише частина правди. Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.
Чем побольше америкашек там подохнет
Тем скорее война кончится
Тем лучше для Украины.
(09-03-2026 00:03, 00:03)Гость Wrote: Чем побольше америкашек там подохнет
Тем скорее война кончится
Тем лучше для Украины.
Кря- Кря, Вениаминка
Threads: 10
Threads: 0
(09-03-2026 11:18, 11:18)Джура Wrote: (08-03-2026 22:10, 22:10)1000 чертей Wrote:
https://youtube.com/shorts/EjZGos9aNyM?s...eAl5QYS9tP
Ахах, как няшно 
Да, смешно))
09-03-2026 11:55, 11:55
(This post was last modified: 09-03-2026 11:55, 11:55 by Сарочка.)
«це навіть лише частина правди.
Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.»
Встречаются два клитора и один другому говорит:
- Я слышал ты стал фригидным?
- Да ладно, кто говорит-то?
- Да злые языки.
(08-03-2026 23:46, 23:46)fully accomplished красуня Wrote: Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:37
Християнський сіоніст, він же хронічний алкаш і бл**дун (цікаво, як таке можна поєднувати?) Хегсет грізно стукає кулачком із безпеки свого бункера і погрожує:
«Якщо ви вб'єте американців, якщо ви погрожуєте американцям де завгодно на землі, ми будемо переслідувати вас без вибачень і без вагань, і ми вас уб'ємо».
Ну, по-перше, це ви напали на них і вбиваєте, а не навпаки. А по-друге, вбивають ваших теж, хе-хе! Причому іранці вмирають як герої, що захищають свою батьківщину, а дітовбивці американці вмирають на чужій землі як корисні ідіоти та гарматне м"ясо Ізраїлю.
![[Image: l2FKEBG.png]](https://i.imgur.com/l2FKEBG.png)
І це навіть лише частина правди. Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.
![[Image: noSI67P.png]](https://i.imgur.com/noSI67P.png)
У тетки реально психиатрия прогрессирует.
(09-03-2026 11:55, 11:55)Сарочка Wrote: «це навіть лише частина правди.
Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.»
Встречаются два клитора и один другому говорит:
- Я слышал ты стал фригидным?
- Да ладно, кто говорит-то?
- Да злые языки.
И опять этот жуткий, несмешной, высованный с хуя
Юмор старой пархатой пизды.
|