БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Цей мудак зрадив усіх
Загальні Обговорення / Re: Друга каденція Президента ...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Сьогодні в 07:51

Просто прості люди Америки надто страждали і у Трампі побачили свого героя. Вони його слєпілі із того, што било. Я це розумію психологічно, бо бувала в таких ситуаціях сама. Ну і повно аналогій в політиці - українці зліпили собі героя із Зеленського, and the list goes on and on ....

@Я загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.

Репортер запитує Трампа: Як ви тримаєтеся за останні півтора дня, сер (після вбивства Чарлі)?

Його відповідь: Думаю, дуже добре. До речі, прямо там ви бачите всі вантажівки — вони щойно почали будівництво нового бального залу для Білого дому...

Цей му**ак зрадив усіх."

[Image: ubmeNnU.png]
Reply
Ти за ето ответишь, Бегемотовна
Reply
загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.

Смиявся Бегемотивна.
С точностью до наоборот, ты по жизни выбираешь одних мудаков, точнее из всех что есть ты всегда выберешь самое хуевое.
Более того, ты не только выберешь, а еще будешь всем с пеной у рта доказывать що це найкращий і всі навколо тупі, і що вони нічого не розуміють і не бачать.
Тобто ты не то что «не дуже талановита», ты исключительно тупа!
Reply
Тут же всё на лице просто написано - Тупая!

[Image: l0pcq-H4.png]
Reply
:Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить  Big Grin
Reply
(08-03-2026 21:52, 21:52)1000 чертей Wrote: :Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить  Big Grin

Сколько раз уже кончил, старый алкаш?
Замечательное фото, посмотри на эту идеальную кожу и аккуратные как бы кистью нарисованные черты лица, эти губки.
Не то что исколотое ботоксом свиноподобное чудовище с тобой рядом Angry
Reply
(08-03-2026 12:32, 12:32)1000 чертей Wrote: загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.

Смиявся Бегемотивна.
С точностью до наоборот, ты по жизни выбираешь одних мудаков, точнее из всех что есть ты всегда выберешь самое хуевое.
Более того, ты не только выберешь, а еще будешь всем с пеной у рта доказывать що це найкращий і всі навколо тупі, і що вони нічого не розуміють і не бачать.

Совсем уже ебанулся алкаш старый?
Это не ее слова, а перевод того что в твите.
Reply
Big Grin
https://youtube.com/shorts/EjZGos9aNyM?s...eAl5QYS9tP
Reply
(08-03-2026 22:00, 22:00)Гость Wrote:
(08-03-2026 21:52, 21:52)1000 чертей Wrote: :Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить  Big Grin

Сколько раз уже кончил, старый алкаш?
Замечательное фото, посмотри на эту идеальную кожу и аккуратные как бы кистью нарисованные черты лица, эти губки.
Не то что исколотое ботоксом свиноподобное чудовище с тобой рядом Angry

Да обдрочился раз 100
Reply
(08-03-2026 22:01, 22:01)Гость Wrote:
(08-03-2026 12:32, 12:32)1000 чертей Wrote: загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.

Смиявся Бегемотивна.

Совсем уже ебанулся алкаш старый?
Это не ее слова, а перевод того что в твите.

Это она проснулась и тебе написала?
- напиши Камшотови…
Целый день «думал» Вениаминка  Big Grin
Reply
(08-03-2026 22:10, 22:10)1000 чертей Wrote: Big Grin

Ты за это ответишь Бздарь!
Reply
Загальні Обговорення / Re: Друга каденція Президента ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:30
[Image: HC6y9XHa8AAVUmm?format=jpg]
Reply
Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:37
Християнський сіоніст, він же хронічний алкаш і бл**дун (цікаво, як таке можна поєднувати?) Хегсет грізно стукає кулачком із безпеки свого бункера і погрожує:

«Якщо ви вб'єте американців, якщо ви погрожуєте американцям де завгодно на землі, ми будемо переслідувати вас без вибачень і без вагань, і ми вас уб'ємо».

Ну, по-перше, це ви напали на них і вбиваєте, а не навпаки. А по-друге, вбивають ваших теж, хе-хе! Причому іранці вмирають як герої, що захищають свою батьківщину, а дітовбивці американці вмирають на чужій землі як корисні ідіоти та гарматне м"ясо Ізраїлю. [Image: bluet.gif]

[Image: l2FKEBG.png]

І це навіть лише частина правди. Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.

[Image: noSI67P.png]
Reply
Чем побольше америкашек там подохнет
Тем скорее война кончится
Тем лучше для Украины.
Reply
(09-03-2026 00:03, 00:03)Гость Wrote: Чем побольше америкашек там подохнет
Тем скорее война кончится
Тем лучше для Украины.

Кря- Кря, Вениаминка
Reply

Ахах,  как няшно  Smile
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(09-03-2026 11:18, 11:18)Джура Wrote:

Ахах,  как няшно  Smile

Да, смешно))
Reply
«це навіть лише частина правди.
Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.»

Встречаются два клитора и один другому говорит:
- Я слышал ты стал фригидным?
- Да ладно, кто говорит-то?
- Да злые языки.
Reply
(08-03-2026 23:46, 23:46)fully accomplished красуня Wrote: Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:37
Християнський сіоніст, він же хронічний алкаш і бл**дун (цікаво, як таке можна поєднувати?) Хегсет грізно стукає кулачком із безпеки свого бункера і погрожує:

«Якщо ви вб'єте американців, якщо ви погрожуєте американцям де завгодно на землі, ми будемо переслідувати вас без вибачень і без вагань, і ми вас уб'ємо».

Ну, по-перше, це ви напали на них і вбиваєте, а не навпаки. А по-друге, вбивають ваших теж, хе-хе! Причому іранці вмирають як герої, що захищають свою батьківщину, а дітовбивці американці вмирають на чужій землі як корисні ідіоти та гарматне м"ясо Ізраїлю. [Image: bluet.gif]

[Image: l2FKEBG.png]

І це навіть лише частина правди. Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.

[Image: noSI67P.png]

У тетки реально психиатрия прогрессирует.
Reply
(09-03-2026 11:55, 11:55)Сарочка Wrote: «це навіть лише частина правди.
Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.»

Встречаются два клитора и один другому говорит:
- Я слышал ты стал фригидным?
- Да ладно, кто говорит-то?
- Да злые языки.

И опять этот жуткий, несмешной, высованный с хуя
Юмор старой пархатой пизды. Angry
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)