БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тернопільский їбанько
Заради хайпу поховав Вольтера на ФУПі.

Ну не їбанько?
Reply
[Image: 2.png]
Reply
справедливости ради, в ветках про Дохлого Вольку было больше просмотров чем у Воскресшего…
Reply
сейчас не об єтом)))
Reply

Ну не їбанько?

Слав просто як справжній власник фірми, читає лише заголовки, на інше йому не цікаво 
[quote pid="1485" dateline="1765052577"]

Ну не їбанько?
[/quote]

Слав просто як справжній власник фірми, читає лише заголовки, на інше йому не цікаво
Reply
я вибачаюсь якої фірми? десь блядь на просторах тернополя вуярить бетон в перемішку з чебуреками?
Reply
(06-12-2025 22:25, 22:25)дойки мавки с ФУП Wrote: справедливости ради, в ветках про Дохлого Вольку было больше просмотров чем у Воскресшего…

Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
це вже було
Reply
(06-12-2025 22:32, 22:32)nikus Wrote: це вже було

Шо було? Вже ховали Вольку?
Reply
єс іт із.
кілька різів по всіх форумах. а чому? бо слау дебіл. ну і щоб двічі не вставати - Славентій сина випер за кордон і штампує сітку-рабицю за гроші заходу і пиздить який він поцреотна ФУПі, піпл хаває)))

їбать
Reply
(06-12-2025 22:36, 22:36)nikus Wrote: єс іт із.
кілька різів по всіх форумах. а чому? бо слау дебіл. ну і щоб двічі не вставати - Славентій сина випер за кордон і штампує сітку-рабицю за гроші заходу і пиздить який він поцреотна ФУПі, піпл хаває)))

їбать

Слав справжній Патріот. Він тил тримає! 
Reply

їбать

Ти напездів, гандон.
Reply

їбать

та да.  и думает шо мы забыли как он несколько лет сосал хуй виктора фёдоровича януковича и цыгана-будулая.
Reply
Щось я не памятаю щоб Вольку вже ховали.
Ну пістець, Патріарха всі чомусь хочуть бачити посинєвшим.
Reply
в тернополі? ну чо, можна і так)))

ви здихайте, а я к поцреот триматиму тил і ловитиму каців на фупі. син за кордоном, допомагає на пару з синами пороха.

бідні українці.
Reply
мнения ребят о Гаффножъёппе разделились
Reply
(06-12-2025 22:39, 22:39)nikus Wrote: в тернополі? ну чо, можна і так)))

ви здихайте, а я к поцреот триматиму тил і ловитиму каців на фупі. син за кордоном, допомагає на пару з синами пороха.

бідні українці.

Дає робочі місця, платить налоги дохуя в бюджєт. Хтось має це робити, інакшє Країни в нас не буде.
Reply
(06-12-2025 22:39, 22:39)nikus Wrote: в тернополі? ну чо, можна і так)))

бідні українці.

Син Слава в Україні, а ти - підар
Reply
А де син Вєніаміна Підорасова, йому вже більш ніж 25.
Щось мовчить мамкіни х- ножєнькі
Reply
(06-12-2025 22:43, 22:43)1000 чертей Wrote: А де син Вєніаміна Підорасова, йому вже більш ніж 25.
Щось мовчить мамкіни х- ножєнькі

в 2003-м высрала
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)