08-02-2026 01:35, 01:35
Світ Очима І / Re: Electric Rhythm In My Vein...
Останній допис від Wednesday - Лютий 07, 2026, 23:29
І це був не єдиний челендж. Запускаю ClipChamp, яким постійно користувалась для створення відео, а він змушує завантажувати проекти в хмару!
Ще чого - дулю їм, а не мій контент!
Тому мусила знайти альтернативу і швиденько її опанувати.
І ось нарешті цей момент настав! З величезною насолодою викладаю нову музичну серію.
Вона - в кольорах блакиті і лазурі і пахне морськими вітрами, безмежними водними просторами, волею, бунтарським духом і пристрастю ...
На неї мене надихнули рідні та знайомі, чиї дні народження ми святкували чи святкуватимемо найближчим часом.
Ті, що народились під знаком Водолія, ця серія присвячується вам!
Останній допис від Wednesday - Лютий 07, 2026, 23:29
Цитата: Wednesday від Лютий 07, 2026, 09:11 Wrote:Підготувала сьогодні прекрасну нову серію пісень, але через інтернет-проблеми не зможу її сьогодні завантажити.![]()
З нетерпінням чекаю відновлення зв"язку, щоб поділитися новими треками з поціновувачами ...
І це був не єдиний челендж. Запускаю ClipChamp, яким постійно користувалась для створення відео, а він змушує завантажувати проекти в хмару!
Ще чого - дулю їм, а не мій контент!
Тому мусила знайти альтернативу і швиденько її опанувати.І ось нарешті цей момент настав! З величезною насолодою викладаю нову музичну серію.
Вона - в кольорах блакиті і лазурі і пахне морськими вітрами, безмежними водними просторами, волею, бунтарським духом і пристрастю ...
На неї мене надихнули рідні та знайомі, чиї дні народження ми святкували чи святкуватимемо найближчим часом.
Ті, що народились під знаком Водолія, ця серія присвячується вам!

Я родилась под знаком Водолея.

Креатиффна злое я!