27-01-2026 20:46, 20:46
Я користуюсь окулярами лише для роботи на комп"ютері або коли займаюсь рукоділлям. Мені вже років 20 казали носити окуляри (в мене велика різниця між очима), але я обходилася без них і для роботи, і взагалі (зір був такий, що не потрібно було окуляр для водіння, хоч я і не воджу).
А ось після ковіду зір почав дуже різко падати. Я думала, що щось не так, і зробила перевірку у декількох лікарів. Але всі вони сказали, що нема ніяких проблем і що це просто вікове. І що в деяких людей зір може різко впасти навіть на протязі декількох місяців.
milie10:
Мене це страшенно дратує, я спитала лікаря, чи можна зробити якусь операцію. Він сказав, що наразі сучасні технології поки що не дуже ефективні, але можливо, з часом вони покращаться. Тому - окуляри.
А ось після ковіду зір почав дуже різко падати. Я думала, що щось не так, і зробила перевірку у декількох лікарів. Але всі вони сказали, що нема ніяких проблем і що це просто вікове. І що в деяких людей зір може різко впасти навіть на протязі декількох місяців.
milie10:Мене це страшенно дратує, я спитала лікаря, чи можна зробити якусь операцію. Він сказав, що наразі сучасні технології поки що не дуже ефективні, але можливо, з часом вони покращаться. Тому - окуляри.