БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ні одна порядна людина ніколи б не співпрацювала з такою, як Нотаха
(22-01-2026 01:16, 01:16)Старуха Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Січень 21, 2026, 22:23
В мене завжди було дивне відчуття, коли я спостерігала за їх динамікою. Але в цьому є сенс.

Тому що ні одна порядна людина ніколи б не співпрацювала з такою, як Нотаха. З нею можуть мати справу лише такі самі, як вона - безчесні, безцеремонні, classless, poorly educated, low value, вульгарні, хамовиті індивіди, які не мають моральних проблем заявити про "прєдєли бєспрєдєльності" і купити собі каву за чужі гроші. Подібне притягує подібне. Можливо, і в додаткових царинах теж. [Image: rotate.gif]

І це не проблема. Хай би собі кучкувалися один на одному, як колорадські жуки в дихлофосі. Проблема в тому, що ці дегенерати постійно пхають свої законтачені рила до нормальних людей. [Image: smilie9.gif]

А нормальним людям від покручі смердить і штиняє. Непорядністю, чимось липким і бридким, чимось непристойним, що не можеш логічно пояснити, але відторгаєш навіть на рівні підсвідомості.

Я не знаю, якими ще словами сказати і пояснити їм їх статус в очах таких, як я. Як ще донести до них, щоб вони спердаляли далеко за горизонт і щоб від них ніколи не чути, і нічого від них не бачити.

І наскільки вони безмежно огидні у своїй ницості і разом з тим нерелевантні. [Image: bluet.gif]

Ебанутая!
Reply

Messages In This Thread
RE: ні одна порядна людина ніколи б не співпрацювала з такою, як Нотаха - by Трололо - 22-01-2026 01:23, 01:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)