БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ну ще пару слів з приводу помиєчки.
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:12
Ну ще пару слів з приводу помиєчки.

Вони тупо брешуть і поширюють чухню.

Наприклад, я написала, що в мене на каналі тисячі проглядів. Вони перекрутили мої слова і написали, що там мільйони проглядів. А потім - вот дура, там же нєт мілліонов просмотров, какая тупая! [Image: facepalm1.gif]

Або що нібито Авіатор має якесь відношення до адміністрації нашого сайту. Це повна маячня, він звичайний користувач і завжди таким був. Він сюди взагалі рідко заходить і я з ним не спілкуюся поза сайтом.

Цю брехню вигадав Камшот, тому що він раніше з ним "дружив" і він чанелить власний досвід на мене. І це підхопив дегенерат з Лондона і жує та поширюює це лайно вже четвертий рік, пише дурнуваті віршики, генерує брехню і бруд про нас.

Нащо він це робить? Просто заздрить. На іншій помийці він написав, ніби Авіатор не мого рівня і недостойний спілкування зі мною.

По-перше, це я вирішую, хто достойний спілкування зі мною, а хто ні.

А по-друге, він мав на увазі, що це він набагато достойніший цього, ніж Авіатор. WTF?? [Image: facepalm.gif]

Я знаю, ти це прочитаєш (С).

Справа не в тому, чи ти розумніший, чи молодший, чи успішніший за Авіатора. Справа в тому, що Авіатор ніколи би не опустився до того, що витворяєш ти. Авіатор є порядною людиною, а ти - ні. Ти взагалі не людина в моїх очах. І тому ти навіть волосини його не вартий, і в житті, і в смерті ніколи з ним не зрівняєшся.

І навіть не думай писати мені в привати і щось гвандіти в мою сторону.

Згинь, fuck off, get lost, VANISH! [Image: smilie9.gif]

FOREVER. [Image: smiley14.gif]
Reply

Messages In This Thread
Ну ще пару слів з приводу помиєчки. - by Пaпанов - 04-12-2025 16:14, 16:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)