20-01-2026 21:22, 21:22
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:19
Мушу віддати Камшоту належне: прочитавши мою критику про поюзанного ним і павшего в нєравном бою медведа, він поступив як настоящій ахфіцер і викликав вогонь на себе.
Звісно, якщо його не забанять назавжди (а по сукупності провин у лонгітюдному вимірі там злочинів проти людяності у тисячу раз більше, ніж у медведа, він заслуговує у "ніколи" багато раз (це як довічне ув"язнення на 200 років, хє хє)), а тільки тимчасово або взагалі не забанять, то це вчергове український непотизм і блат.
"Купив індульгенцію", це як здриснутий в Ізраїль Міндіч.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:19
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 19:21 Wrote:Ох нічого собі, я просто повірити не можу! Поки я сиділа на нараді, Камшот вирішив переплюнути Медведа і кинутись на амбразуру сам!![]()
А його давно за сукупністю пора в "ніколи" саме за це ... Боже, невже це нарешті станеться?
Мушу віддати Камшоту належне: прочитавши мою критику про поюзанного ним і павшего в нєравном бою медведа, він поступив як настоящій ахфіцер і викликав вогонь на себе.
Звісно, якщо його не забанять назавжди (а по сукупності провин у лонгітюдному вимірі там злочинів проти людяності у тисячу раз більше, ніж у медведа, він заслуговує у "ніколи" багато раз (це як довічне ув"язнення на 200 років, хє хє)), а тільки тимчасово або взагалі не забанять, то це вчергове український непотизм і блат.
"Купив індульгенцію", це як здриснутий в Ізраїль Міндіч.