БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Роттенкантовна опять заскриншотела наш Бложек ((((((((
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:25
Тут підкидають такий повний кріндж, що я взагалі в шоці.

Цитата Wrote:блєааать ну каг можна жрать крєвєткі в клярє? нєужєлі Єбанашка нє імєєт ні малєйшєго понятія о срєдізємноморской кухнє

Невже є**нати не мають найменшого поняття про японську кухню і що є така страва, як темпура?

[Image: v8mNYem.png]

ЖЖЖЖЕРСТЬ! 

Це бидло живе на Заході РОКАМИ і до цього часу ніби тільки вчора вишкреблось з куївського смітника! [Image: bluet.gif]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:20
Цитата Wrote:в лосины xxxl придётся одевать

Я ж кажу, шквариться нещадно! [Image: facepalm.gif] Якось ляпнув про "бородавку", забувши про те, що вони присутні на, як він любить казати, є-ХХХі його дружини. [Image: facepalm1.gif]

А зараз ляпнув про лосіни, але це ж знову над його благовірною колись ржали на цузі, коли Авіатор виклав там її фотку в жорстких крінжових лосінах.  [Image: smilie10.gif]

Розмір ХХХL, як видно по останніх фотках, носить саме вона. Я ж ношу розмір M і не лосін (це неелегантно), а ділових костюмів.

Також в лосінах любить вишивати бабка Нотаха.

Ну не дивно, що вони настільки олосінилися всі там. [Image: gigi.gif]

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:15
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 23:09 Wrote:Та вже вийди ти нарешті з того proverbial closet і не муч ні себе, ні свою нещасну дружину. [Image: facepalm.gif]

І вони ще хочуть, щоб я бігала за оцим  [Image: smilie10.gif] ... Вибачте, але gaydar давно кричить - beep, beep, BEEP!

Not that there is anything wrong with that ©. Just sayin' is all.

Я взагалі офігіла, коли він постив свої фото в душі в трусах за спиною дружини для чуваків (ну не для зморшкуватих же дмхз та ноташок він це робив, це ж елементарно), і наказував Хорвату на них мастурбувати. [Image: smilie10.gif]

І зараз не соромлячись, просто прямим текстом віщає про свої ідеації - і не вперше, і не вдруге, зазначу!

Цитата Wrote:Не пхай страпон в чужу ср**ку, можуть і тебе в туза ним виграти.

Цитата Wrote:Кто со страпоном к нам прідьот, тот в туза будєт вигачен.

Так палитися це просто жерсть! Тим більше що бабла на волонтера-тузофіла в консервативному українському середовищі ще більше не дадуть
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: Роттенкантовна опять заскриншотела наш Бложек (((((((( - by Таким Ипалом Медку Бы Хряпнуть - 19-01-2026 00:29, 00:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)