19-01-2026 00:29, 00:29
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:25
Тут підкидають такий повний кріндж, що я взагалі в шоці.
Невже є**нати не мають найменшого поняття про японську кухню і що є така страва, як темпура?
![[Image: v8mNYem.png]](https://i.imgur.com/v8mNYem.png)
ЖЖЖЖЕРСТЬ!
Це бидло живе на Заході РОКАМИ і до цього часу ніби тільки вчора вишкреблось з куївського смітника!
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:20
Я ж кажу, шквариться нещадно!
Якось ляпнув про "бородавку", забувши про те, що вони присутні на, як він любить казати, є-ХХХі його дружини.
А зараз ляпнув про лосіни, але це ж знову над його благовірною колись ржали на цузі, коли Авіатор виклав там її фотку в жорстких крінжових лосінах.
Розмір ХХХL, як видно по останніх фотках, носить саме вона. Я ж ношу розмір M і не лосін (це неелегантно), а ділових костюмів.
Також в лосінах любить вишивати бабка Нотаха.
Ну не дивно, що вони настільки олосінилися всі там.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:15
Я взагалі офігіла, коли він постив свої фото в душі в трусах за спиною дружини для чуваків (ну не для зморшкуватих же дмхз та ноташок він це робив, це ж елементарно), і наказував Хорвату на них мастурбувати.
І зараз не соромлячись, просто прямим текстом віщає про свої ідеації - і не вперше, і не вдруге, зазначу!
Так палитися це просто жерсть! Тим більше що бабла на волонтера-тузофіла в консервативному українському середовищі ще більше не дадуть
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:25
Тут підкидають такий повний кріндж, що я взагалі в шоці.
Цитата Wrote:блєааать ну каг можна жрать крєвєткі в клярє? нєужєлі Єбанашка нє імєєт ні малєйшєго понятія о срєдізємноморской кухнє
Невже є**нати не мають найменшого поняття про японську кухню і що є така страва, як темпура?
![[Image: v8mNYem.png]](https://i.imgur.com/v8mNYem.png)
ЖЖЖЖЕРСТЬ!
Це бидло живе на Заході РОКАМИ і до цього часу ніби тільки вчора вишкреблось з куївського смітника!
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:20
Цитата Wrote:в лосины xxxl придётся одевать
Я ж кажу, шквариться нещадно!
Якось ляпнув про "бородавку", забувши про те, що вони присутні на, як він любить казати, є-ХХХі його дружини.
А зараз ляпнув про лосіни, але це ж знову над його благовірною колись ржали на цузі, коли Авіатор виклав там її фотку в жорстких крінжових лосінах.
Розмір ХХХL, як видно по останніх фотках, носить саме вона. Я ж ношу розмір M і не лосін (це неелегантно), а ділових костюмів.
Також в лосінах любить вишивати бабка Нотаха.
Ну не дивно, що вони настільки олосінилися всі там.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:15
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 23:09 Wrote:Та вже вийди ти нарешті з того proverbial closet і не муч ні себе, ні свою нещасну дружину.![]()
І вони ще хочуть, щоб я бігала за оцим... Вибачте, але gaydar давно кричить - beep, beep, BEEP!
Not that there is anything wrong with that ©. Just sayin' is all.
Я взагалі офігіла, коли він постив свої фото в душі в трусах за спиною дружини для чуваків (ну не для зморшкуватих же дмхз та ноташок він це робив, це ж елементарно), і наказував Хорвату на них мастурбувати.
І зараз не соромлячись, просто прямим текстом віщає про свої ідеації - і не вперше, і не вдруге, зазначу!
Цитата Wrote:Не пхай страпон в чужу ср**ку, можуть і тебе в туза ним виграти.
Цитата Wrote:Кто со страпоном к нам прідьот, тот в туза будєт вигачен.
Так палитися це просто жерсть! Тим більше що бабла на волонтера-тузофіла в консервативному українському середовищі ще більше не дадуть