14-01-2026 08:10, 08:10
Это не анти-Израиль. Это анти-самообман, сука, злой и честный.
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:30
Look who the abandoned dog dragged in - любительницю набольбатися протермінованого божоле, запхати нігті в ... торта та обговорити секс і до сексу, бакалейницю і по сумісництву ботиху тидищ!
З такими тенденціями скоро чекаємо повернення любительниці поритися (поки що очима) в чужих трусиках в душику та вимагальницю фоточок оголених торсиків малолітніх хлопчаків, злу бабку-булершу дмхз.
Ну ще Елку з тігріком полосатим і всі агресивні бабки Єрмачки будуть в зборі
.
Останній допис від Wednesday - Січень 13, 2026, 23:04
До мене тільки зараз дійшло, чому бабка Нотаха розричалася на @antik. А тому що аж цільних 53 бакси його приза пройшли мимо неї мимо.
Колись вона писком крутила від сотки баксів, бо їм донували тисячами, а тепер душить жаба за кожен цент. І це правильно, це чудово!
Може, це характеризує мене не з найкращого боку, може, комусь хотілося би бачити мене великодушнішою і таке інше, but I can't get enough of this! Адже це така насолода спостерігати, як їх корчить, як вони волають, принижуються і плазують за кожну копійку!
Це ТАКА НАСОЛОДА бачити, як справедливість торжествує і як карма ХХХ цих покидьків у всі їх роздовбані і роздлубані orifices, а вони тільки повискують!
Дев"ятий універсальний закон Венсді працює, пані і панове!
![[Image: LcPlyRL.png]](https://i.imgur.com/LcPlyRL.png)
Загальні Обговорення / Re: WW3 Watch
Останній допис від Wednesday - Січень 13, 2026, 22:48
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:30
Цитата: Wednesday від Січень 06, 2026, 17:05 Wrote:Look who the cat dragged in
Look who the abandoned dog dragged in - любительницю набольбатися протермінованого божоле, запхати нігті в ... торта та обговорити секс і до сексу, бакалейницю і по сумісництву ботиху тидищ!
З такими тенденціями скоро чекаємо повернення любительниці поритися (поки що очима) в чужих трусиках в душику та вимагальницю фоточок оголених торсиків малолітніх хлопчаків, злу бабку-булершу дмхз.
Ну ще Елку з тігріком полосатим і всі агресивні бабки Єрмачки будуть в зборі
.#35
Останній допис від Wednesday - Січень 13, 2026, 23:04
Цитата: Wednesday від Січень 13, 2026, 21:02 Wrote:ПС. Нахабна бабища із зіркою на зморшкуватому лобі затикає рота користувачам і відмовляє їм у свободі слова на Єрмачці.
До мене тільки зараз дійшло, чому бабка Нотаха розричалася на @antik. А тому що аж цільних 53 бакси його приза пройшли мимо неї мимо.
Колись вона писком крутила від сотки баксів, бо їм донували тисячами, а тепер душить жаба за кожен цент. І це правильно, це чудово!
Може, це характеризує мене не з найкращого боку, може, комусь хотілося би бачити мене великодушнішою і таке інше, but I can't get enough of this! Адже це така насолода спостерігати, як їх корчить, як вони волають, принижуються і плазують за кожну копійку!
Це ТАКА НАСОЛОДА бачити, як справедливість торжествує і як карма ХХХ цих покидьків у всі їх роздовбані і роздлубані orifices, а вони тільки повискують!
Дев"ятий універсальний закон Венсді працює, пані і панове!
![[Image: LcPlyRL.png]](https://i.imgur.com/LcPlyRL.png)
Загальні Обговорення / Re: WW3 Watch
Останній допис від Wednesday - Січень 13, 2026, 22:48

![[Image: smilie9.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie9.gif)