БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бегимотивна активувала Юридичний Протокол против Чат-Бота
Загальні Обговорення / Re: Зеленський і його позиціюв...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:31
В мене не залишилось ніяких почуттів чи емоцій до Зеленського. Був час, коли я дуже сильно, майже на рівні фізичних симптомів, гидувала ним, глибоко зневажала і навіть відчувала приступи ненависті.

А зараз все це вигоріло, я навіть не сприймаю його як людину, а більше як якийсь об"єкт, предмет, артефакт.

І тим не менше я хочу, щоб з ним і всім його кодлом сталось таке, про що я навіть тут, на власному ресурсі, не можу це написати... Я хочу побачити СПРАВЕДЛИВІСТЬ. [Image: smilie9.gif]

Van Gog

[Image: nMFVMGn.png]

Під дату...

12 січня 2022 року, рівно 4 роки тому в Україну з таємним візитом прибув тодішній директор ЦРУ Вільям Бернс.
Зеленський в цей час ще перебував в Буковелі, в готелі на одному поверсі з Коломойським. До речі, Олена з дітьми в ті дні відпочивала на Сейшелах.

Зеленський відпочивав зі своїм найближчим оточенням, катався на лижах, фоткався з прихильниками, сяючи легкістю та безтурботністю, всім своїм виглядом демонструючи, що тривожні чутки про скору війну не мають під собою жодного підґрунтя.

Бернс привіз Зеленському детальні розвіддані про майбутнє масштабне вторгнення росії, метою якого є блискавичне захоплення Києва. У розвідувальній доповіді містилися детальні дані про конкретні напрямки вторгнення ворога, зокрема про Чорнобильську зону та Гостомель.

Не відомо скільки чекав Бернс на повернення президента з відпочинку і коли саме відбулася зустріч. Відомо лише, що 18 січня Бернса у Києві вже не було. Бо саме в той день вийшли повідомлення в ЗМІ про його візит до України – в минулому часі.

Західні медіа згодом писали, що доповідь Бернса не справила на Зеленського належного враження. Сценарій масштабного вторгнення він не сприйняв як неминучий і не почав готувати країну до війни.

Менше з тим, за чутками, саме в наступні дні він «про всяк випадок» відправить за кордон своїх батьків і десь надійно сховає дружину з дітьми, – і Першу Леді ми не побачимо і не почуємо аж до травня 2022 року.

Ознайомившись зі звітом ЦРУ, Зеленський не зробить нічогісінько, щоб хоч якось підготувати країну до війни і хоч трохи ускладнити ворогу просування територією України. Навіть наказу таємно посилити ймовірні напрямки вторгнення дано не було.

Натомість наступного дня, 19 січня 2022 року, Зеленський вийшов до знервованої нації з заколихуючою промовою, донині сумнозвісно відомою як «шашлики в травні».

До вторгнення залишалося 36 діб.

І щоб «уникнути паніки та хаосу», як він брехатиме кілька місяців, що «ми втрачали б сім мільярдів війна інтерв'ю", "Zelensky seven billion economy war".

Правда в тому, що на чутках про вірогідне вторгнення перестали продаватися облігації внутрішньої державної позики – стабільне джерело кредитних коштів для «Великого будівництва».

Правда в тому, що вперті чутки про війну віднімали з бюджету по кілька мільярдів доларів щомісячно. А іншого джерела для запозичень не було. Бо МВФ, ЄБРР, Світовий банк вимогою до кредитування висували реформи. Але реформи – це болісно. За них не аплодують. За це проклинають, плюють на спину.

Він брехав нації про відсутність загрози тільки для того, щоб заспокоїти інвесторів і отримати кошти від державних позик.

Він продав нашу безпеку, наші життя, домівки  і наше майбутнє заради кількох мільярдів «халявних» позикових баксів, якими забезпечував свою владу і тішив марнославство.

Запам'ятайте дату 12 січня 2022 року.

В цей день у Зеленського ще був вибір. В останній місяць перед вторгненням він ще міг врятувати сотні тисяч життів.
Але в історію цей місяць увійшов як той, в який наш народ ще вірив у травневі шашлики.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: Бегимотивна активувала Юридичний Протокол против Чат-Бота - by Бабка-Карлсон - 14-01-2026 08:07, 08:07

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)