БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Очень стыдно об этом говорить, но решила сознаться в том что я Вальцман
(04-01-2026 08:47, 08:47)Д У Р А Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Січень 03, 2026, 23:32
Як тільки тема про ХХХ, там відразу the usual статево стурбовані suspects: [Image: facepalm.gif]

[Image: Yg9td4L.png]
Загальні Обговорення / Re: Як Ізраїль підриває незале...
Останній допис від Wednesday - Січень 03, 2026, 23:29
Я сто раз писала на цьому ресурсі про суть претензій Трампа до Венесуели.

Нікого не цікавлять ніякі наркотики. Нікого не цікавить, що Мадуро деспот. Нікого не цікавить, що він лупився в десна з Пуйлом.

Реальна мета США у Венесуелі - захопити доступ до дешевої нафти. Тому що коли Ізраїль руками Трампа почне зачищати Іран, ціни на нафту різко підуть уверх, все стане дуже дорогим в США і американці взвиють. Трамп не може цього допустити.

Ось і вся сторі.
Загальні Обговорення / Re: Як Ізраїль підриває незале...
Останній допис від Wednesday - Січень 03, 2026, 23:28
Цитата: Wednesday від Січень 03, 2026, 23:05 Wrote:Ну що ж.

Я пішла спати ще такою-сякою прихильницею Трампа, а проснулась в його опозиції. [Image: smilie9.gif]

Сподіваюсь, що в результаті програшних для респів мідтермз (а це наразі очікується з високим ступенем вірогідності) стару сіоністську хвойду відімпічать так, що він не зможе встати. А може, і закінчить свій земний шлях за гратами разом із своїми виплодками (крім Меланії та Берона, звісно) та всією цією ХХХ шоблою. [Image: smiley14.gif]

Йому дали другий (вірніше, третій шанс) прості американці, які дивилися на нього як на Бога. Він був їх останнім шансом досягти хоч якоїсь справедливості в їх житті. Він їм це пообіцяв!

Він ніде не обіцяв, що буде працювати не на них, а на Ізраїль! Він не обіцяв їм, що продасться за бабло за інтереси не США, а іншої держави.

Це є фактично державна зрада! Президент США дефакто працює на іншу країну, а не на інтереси власної!
Загальні Обговорення / Re: Друга каденція Президента ...
Останній допис від Wednesday - Січень 03, 2026, 23:28
Ну що ж.

Я пішла спати ще такою-сякою прихильницею Трампа, а проснулась в його опозиції. [Image: smilie9.gif]

Сподіваюсь, що в результаті програшних для респів мідтермз (а це наразі очікується з високим ступенем вірогідності) стару сіоністську хвойду відімпічать так, що він не зможе встати. А може, і закінчить свій земний шлях за гратами разом із своїми виплодками (крім Меланії та Берона, звісно) та всією цією ХХХ шоблою. [Image: smiley14.gif]
Сторіно

Учуяла запах спєрми?  Big Grin
Reply

Messages In This Thread
RE: Очень стыдно об этом говорить, но решила сознаться в том что я Вальцман - by 1000 чертей - 04-01-2026 10:10, 10:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)