БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
антик: сумма приза 28 канадских долларов (за розвиток контенту)
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:58
Цитата: Wednesday від Грудень 30, 2025, 21:34 Wrote:Його поведінка - недолуга, жалюгідна і сумна.

Втім, як і він сам. 

І так, до мене дійшла інформація, що ця потвора, РЕАЛЬНО МЕРЗЕННА ФІЗИЧНО І МОРАЛЬНО ТВАР, замахнулась на мою дитину, мій форум, і хотіла завдати їй шкоди.  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]

Але в мразоти не вийшло і не вийде - тому що, як сказали спеціалісти, "it's not a threat, he's blowing smoke. If this was a real hack, we would have patched it weeks ago".

Eat shit і лижи свою протухлу скумбрію, покидьок! Це все, на що ти здатний у своєму паршивому житті, ниций дегенерат, підстаркуватий лузер! [Image: smiley14.gif]  [Image: smiley14.gif]  [Image: smiley14.gif]
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:34
Цитата: Wednesday від Грудень 30, 2025, 21:18 Wrote:зачуханий школяр-старшокласник

Тепер мені зрозуміло, чому істота закривала своє ХХХ, коли постила фотки в душі в трусах для бабок дмхз, Нотахи, колготочної і примкнувших до них Т.Блера та Плзеня.

Тому що показ рила повністю би нівелював бажаний ефект від тушки.  

Мама дарагая, яке ж воно.  На одній із фоток воно виглядає настільки нищівно, що навіть chopped Три Пакети здалась помірною милашкою у порівнянні. 

Я за нього аж розстроїлася.  Це все насправді пояснює суть його заздрощів, булінгу та агресії, особливо до більш привабливих чоловіків та жінок. З такою зовнішністю у нього була і продовжує бути купа комплексів.  

Хоча і це не root cause. Справжня глибинна причина - це низька самооцінка і слабке чоловіче начало. Тому що для людей з високою самооцінкою неідеальна зовнішність - не перепона.

Тому що навіть реально негарні чоловіки, але мачисти пів-школи би поклали під себе і красиві тьолочки би ще за ними ус**калися. А ця істота взагалі не змогла притягнути ніякої жінки, крім негарної, яка його САМА захомутала.  І він meekly settled for less.

Він ніколи не мав ніякого досвіду з жінками. Він ніколи не відчував і по-справжньому не любив (ну яка може бути любов у тінейджерів, це ж не справжні реальні почуття зрілих людей, які знають, що вони хочуть і що їм потрібно). Він ніколи не переслідував і не добивався жінок. Він ніколи не був ними відкинутим. Йому ніхто ніколи не казав "так" і ніколи не казав "ні". Він ніколи не працював над відносинами, бо все це зробили за нього.

А тепер він все це намагається відіграти - і я не маю на увазі в романтичному плані, а в плані to assert himself. На жаль, за рахунок інших. 

But it's too late now. Його поведінка - недолуга, жалюгідна і сумна.

Втім, як і він сам. 
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:18
Цитата: Wednesday від Грудень 29, 2025, 23:43 Wrote:4) Фігура chopped скво головного бегемотника прінімаєт угрожающие размери (С), як писав нєзабвєнний догфакер rst. Слонячі кінцівки, rack як у Карови, візуально approaching 90 kg and counting. 

Трєвожно за клаповухого: ці thunder thighs в поривє страсті можуть і придушити, а тоненька шийка підстаркуватого тодлера може і не витримати.     

Якщо ви ще в пошуці і чоловік, ніколи не одружуйтесь на жінці свого віку. Ну хіба що вона якась нереальна красуня і виглядає молодше.

А то дивишся і стає сумно - візуально це як зачуханий школяр-старшокласник із своєю вдвічі ширшою і втричі зморшкуватішою 50-річною мамою чи учілкою. [Image: smilie10.gif]

Якщо ви жінка, раджу виходити заміж за старшого чоловіка.

По-перше, це неймовірно круто і від цього зносить дах.

По-друге, ви будете жити як за кам"яною стіною.

І по-третє, ви у нього завжди будете квіточкою, цяцею і лялею. Мене мій чоловік ніяк, крім "my baby", не називає (ну у формальних обставинах ще може по імені).  [Image: dance3.gif]
Вільне Спілкування / Re: Потрійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:07
Цікаво, хто наступний кандидат на пожирання та вижирання?

У кого кумпол недостатньо великий та кучерявий?

Бо Гео, ЮАР та РГ вже бовваніють з сантиметровою стрічкою за рогом ...

Вільне Спілкування / Re: Потрійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Грудень 30, 2025, 21:05
Профілактик сам пішов.

[Image: vm4SuHg.png]

Взагалі наївняк такий, ніби вчора народилися. [Image: facepalm1.gif]

Яке там "дотримування правил" - там рулять не правила, а ті, що верещать найголосніше.
Reply

Messages In This Thread
RE: антик: сумма приза 28 канадских долларов (за розвиток контенту) - by Б и п о л я р о ч к а - 01-01-2026 12:20, 12:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)