БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Українці повинні зрозуміти, що іранці б"ються і за них теж
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:02

Цитата: Wednesday від Серпень 24, 2026, 18:38
Як я зазначила на прикладі кабсогейту, двоє останніх будуть до піни на губах захищати свою бандершу, навіть чудово усвідомлюючи, що і вона, і вони - неправі. Тому що порядні люди завжди стоять на стороні правди, але ці покидьки не мають ніяких моральних принципів, крім як за будь-яку ціну врятувати свою шкуру.

Кажуть, на єхудо-свинособачій помийці клаповухий "волонтер" рве тєльняшку кіпу за етнічну мародерську мафію, яка зараз грабує Україну. І за використання російських дронів по ЗСУ, які вироблені по ізраїльських технологіях. Бо це тільки іранським дронам не можна бомбити українські міста, а ізраїльським - можна. Пісяй, пісяй, моя сіоністська мармулєточка!

Ну, це не дивно. Я завжди казала, що його лояльність - до Ізраїлю, а не до України, як і у всіх цих потвор на різних рівнях української влади, які начепили вишиванки і прикидаються українцями, а насправді грабують і нищать цю нещасну країну і її народ. Confusedmilie9:

А бандерша верещить: "Не чіпайте моїх хлопців!" "Нє трогайтє моїх мальчіков!".

Верещить надривно та істерично, бо "мальчікі" за 4 роки "волонтерства" НІ РАЗУ не надали загалу жодного доказу вартості траків, на які вони збирали гроші, як і 4 роки відмовляються назвати фонд, через який вони їх завозять. Confusedmilie9:

А ви продовжуйте донувати цим міндічам. Confusedmiley14:
Reply

Messages In This Thread
RE: Українці повинні зрозуміти, що іранці б"ються і за них теж - by fully accomplished красуня - 25-08-2026 18:18, 18:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)