БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слух у мене непоганий
(22-08-2026 21:16, 21:16)fully accomplished красуня Wrote: Світ Очима І / Re: Electric Rhythm In My Vein...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 08:55
Просто офігєннєйший трек і надихає на багатьох рівнях. Слова і музика - це зрозуміло. Але коли я його слухаю, то виникає відчуття, що я б почувалася дуже щасливою, якби Бог мені дав такий голос і якби я могла так співати ...

... А я колись ходила в музичну школу і по неділях у нас був хор. Я, напевно, жодної неділі і жодного заняття не пропустила. Причому, будучи малою дитиною (мене записали в музичну школу з 9 років), я мусила вставати рано і на двох видах транспорту (автобус і тролейбус) добиратися на інший кінець міста, і ще хвилин 15-20 чимчикувати до музичної школи, rain or shine.

Я з великою насолодою брала участь у хорових практиках, тому що наша викладачка мала доступ до найпопулярніших дитячих пісень того часу і тому що вона вчила нас професійно співати. На початку ми "розминалися" різними вправами, вона вчила нас правильно артикулювати, складати губи певним чином, тощо.

На жаль, у мене звичайний голос (сопрано) і з віком він погіршився. Слух у мене непоганий.

сміявсі
Reply

Messages In This Thread
RE: Слух у мене непоганий - by Trailer trash - 22-08-2026 21:51, 21:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)