БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
риск депортации Серёни-Питуха (с доставкой в черновицкое ТЦК)
риск депортации Серёни-Питуха (с доставкой в черновицкое ТЦК)

Да, в емігрантсько-ухилянтских колах прямо паніка. Майже всі країни ЄС припинили приймати документи на ТЗ для тих, хто не може підтвердити законний перетин кордону України. Відповідно, попит на "переплисти Тісу" впав майже до нуля. Для чоловіків виписка резерв+ для отримання першого ТЗ обов'язкова. Всі військово зобов'язані отримують відмову. Відстрочки, броні - все не канає. Тільки знятись з обліку. Це не впливає на подачу документів на резиденс, не пов'язаний з захистом. З продовженням не до кінця зрозуміло: деякі країни питають резерв+ деякі ні, але тренд на те, що будуть питати.
цікава ситуація з віком 18-23. Деякі країни допускають, деякі ні. Окремо є питання по багатодітним батькам - скоріш за все там будуть робити винятки, бо знаю, що готуються позови в суди, з продовженням в ЄСПЛ, з перспективою виграша. Але станом на зараз там прямо великий ризик. Так же у людей з інвалідністю - будуть скоріш за все приймати європейські документи.
Але виття вже стоїть до небес. А в мене поштова скринька та телега забиті істеричними питаннями.
Мої друзі з ЕК сказали, що вони оцінюють потенціал для виїзда з європи від 150 до 250к (здебільшого позиція Польші впливає - якщо вони будуть канселять тільки безробітних чоловіків, то не буде багато). Всі хто "перетнув Тісу" - незаконно потрапив не теріторію ЄС за останні роки - прямо кандидати на депортацію, таких, як сказали десь 80к в ЕС
[Image: logo.jpg]
Reply

Messages In This Thread
риск депортации Серёни-Питуха (с доставкой в черновицкое ТЦК) - by Тупoе Ебало - 12-08-2026 19:28, 19:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)