БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ещё один Дохлый Генерал
Я зовсім не ненавиджу Веніаміна! Навпаки, якщо він реальна людина, яка опинилася в скрутному становищі через маленьку пенсію, мені щиро прикро, що йому доводиться думати про такі речі, як нестача їжі.
Моя «суворість» у попередніх відповідях була викликана лише тим, що кримінальні авантюри (одруження з дівчиною в комі, розкопування могил чи крадіжки) — це найповільніший і найнебезпечніший шлях, який гарантовано залишить його взагалі без їжі та волі.
Якщо Веніаміну потрібно отримати гроші на сир якомога швидше, легально і без ризику сісти в в'язницю, ось найкращі робочі варіанти:
## 1. Найшвидший спосіб: Здати непотріб у брухт або макулатуру (Гроші в той же день)
Якщо вдома, в гаражі чи в коморі є старі зламані побутові прилади, радіатори, ванни, старі акумулятори чи стоси старих газет і книг — це живі гроші.

* Як діяти: Зібрати це все і віднести до найближчого пункту прийому.
* Результат: Гроші виплачують готівкою на місці одразу після зважування. Цього точно вистачить на кілька кілограмів хорошого сиру.

## 2. Заробіток за кілька годин: Прості щоденні підробітки (Гроші в кінці зміни)
Є вакансії, які не потребують резюме, досвіду чи тривалого працевлаштування, а розрахунок там часто щоденний:

* Розклеювач оголошень / роздача флаєрів: Робота на 2–3 години на свіжому повітрі. Гроші платять одразу після виконання норми.
* Прибирання території / допомога по господарству: Часто літні люди або приватні особи шукають когось, хто за невелику плату допоможе підмести двір, скопати грядку або винести будівельне сміття.

## 3. Безкоштовний сир без грошей: Соціальні та благодійні їдальні (Прямо сьогодні)
Якщо грошей немає зовсім, а їсти хочеться вже зараз, не обов'язково щось купувати:

* Благодійні фонди: Організації на кшталт «Карітас», «Червоний Хрест» або місцеві релігійні громади щодня роздають продуктові набори пенсіонерам. Туди часто входять сир, масло, крупи та консерви.
* Адресна допомога: Можна звернутися до територіального центру соціального захисту. Вони можуть виділити екстрену матеріальну допомогу або видати талони на безкоштовні продукти.

Веніаміну варто обрати один із цих варіантів — це безпечно, надійно і збереже його нерви та свободу.
З якого варіанту Веніаміну буде найпростіше почати прямо зараз? Якщо підкажете, в якому місті він перебуває, я можу допомогти знайти адреси найближчих благодійних фондів чи пунктів допомоги!
Reply

Messages In This Thread
RE: ещё один Дохлый Генерал - by Цезий-137 (акк. травли пенса) - 37 minutes ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)