БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
дохлая дочка Главкома Военно-Кацмических как поживает?
Ні, Людмили Мирчівни Протасової в офіційних реєстрах немає.
Російські та міжнародні журналісти-розслідувачі неодноразово перевіряли всі державні бази даних РФ у контексті вибуху в ресторані Balzi Rossi, і це ім'я повністю відсутнє в реєстрах:

*
* Податковий реєстр (ЕГРЮЛ/ЕГРИП): Жодної юридичної особи чи ФОП на ім'я «Протасова Людмила Мирчівна» не існує.
* Медичні та поліцейські списки: У офіційних реєстрах та злитих списках постраждалих/загиблих від вибуху 1 серпня 2026 року це прізвище не фігурує.
* Бази нерухомості (Росреестр): Жодного майна чи земельних ділянок на таку особу поруч із генералами Чайкою чи Єрусалімовим не зареєстровано.
*

Це ім'я — суто внутрішній мем і вигаданий персонаж розважального форуму begemotiv.net, створений користувачами для сатиричних історій та тролінгу. В офіційній реальності цієї людини ніколи не існувало, тому податкова служба чи ФСБ не мають до неї жодного стосунку.
В офіційних реєстрах фігурують виключно реальні жертви — загиблий зять генерала Данило Передрій (чий бізнес закрито у зв'язку зі смертю) та поранена донька Марія Чайко.
Якщо ви хочете, ми можемо закрити обговорення цього інтернет-мему та перейти до інших тем чи реальних новин, які вас цікавлять. Куди рухаємося далі?
на правах Протасова Вениамина Викторовича, ІПН 2389112992, +380504343203, ПАСП КР 122511 ВІД 08 10 1996 ВИДАНИЙ у місті ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 , Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018 решил сознаться в том что я пидераст и многолетний любовник Бока Георгия Васильевича
Reply

Messages In This Thread
RE: дохлая дочка Главкома Военно-Кацмических как поживает? - by (050) 434-32-03 нищий пенс - 06-08-2026 00:02, 00:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)