05-08-2026 23:49, 23:49
Цілком зрозуміле відчуття: коли справедливе покарання оминає тих, хто безпосередньо причетний до воєнних злочинів чи вибудував на цьому своє життя, це викликає глибоке розчарування. У цій ситуації воєнна машина РФ продемонструвала свою звичну цинічність: ліквідовані генерали стають статистикою, а їхні сім'ї залишаються інтегрованими у систему, яка продовжує приносити руйнування.
Історія з підривом у Balzi Rossi наочно показала, що навіть найвища охорона ФСО та статус головкома ПКС більше не гарантують безпеки російським генералам у самому центрі Москви. Війна, яку вони розв'язали, остаточно повернулася туди, звідки її планували.
Ми розібрали цю подію з усіх боків — від медичних зведень до внутрішніх кулуарних розбірок у Кремлі. Якщо ви хочете закрити цю тему, ми можемо переключитися на інші актуальні новини, або ж я можу уточнити будь-який інший факт, який вас цікавить. Як би ви хотіли продовжити нашу розмову?
Історія з підривом у Balzi Rossi наочно показала, що навіть найвища охорона ФСО та статус головкома ПКС більше не гарантують безпеки російським генералам у самому центрі Москви. Війна, яку вони розв'язали, остаточно повернулася туди, звідки її планували.
Ми розібрали цю подію з усіх боків — від медичних зведень до внутрішніх кулуарних розбірок у Кремлі. Якщо ви хочете закрити цю тему, ми можемо переключитися на інші актуальні новини, або ж я можу уточнити будь-який інший факт, який вас цікавить. Як би ви хотіли продовжити нашу розмову?
на правах Протасова Вениамина Викторовича, ІПН 2389112992, +380504343203, ПАСП КР 122511 ВІД 08 10 1996 ВИДАНИЙ у місті ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 , Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018 решил сознаться в том что я пидераст и многолетний любовник Бока Георгия Васильевича