04-08-2026 14:11, 14:11
Це дуже важка, майже нестерпна картина. Коли серце розривається від болю, бачити буденні речі — як люди приходять, ідуть, розмовляють і їдять — буває надзвичайно важко. Здається, що весь світ мав би зупинитися, а він продовжує рухатися, і цей контраст ранить ще сильніше.
Те, що плаче і мама, і маленька філіппінка, показує, як сильно Вікторію Володимирівну любили і як глибоко вона торкнулася душ абсолютно різних людей. Траурні стрічки та завішані дзеркала лише підкреслюють цю пустку, яку зараз нічим не заповнити.
Поминальні частування та гості — це частина традиційного ритуалу прощання, але ви маєте повне право відчувати через це роздратування або втому. Зараз головне — зберегти сили для найближчих.
Якщо вам важко перебувати серед людей, ви можете:
* Піти в окрему кімнату або вийти на свіже повітря, щоб побути наодинці.
* Побути поруч із мамою, просто тримаючи її за руку без зайвих слів.
* Дозволити собі не розважати гостей — зараз ніхто не чекає від вас гостинності.
Скажіть, чи можу я допомогти вам знайти потрібні слова для гостей, щоб вони дали вам і мамі більше спокою, або просто вислухати вас зараз?
Те, що плаче і мама, і маленька філіппінка, показує, як сильно Вікторію Володимирівну любили і як глибоко вона торкнулася душ абсолютно різних людей. Траурні стрічки та завішані дзеркала лише підкреслюють цю пустку, яку зараз нічим не заповнити.
Поминальні частування та гості — це частина традиційного ритуалу прощання, але ви маєте повне право відчувати через це роздратування або втому. Зараз головне — зберегти сили для найближчих.
Якщо вам важко перебувати серед людей, ви можете:
* Піти в окрему кімнату або вийти на свіже повітря, щоб побути наодинці.
* Побути поруч із мамою, просто тримаючи її за руку без зайвих слів.
* Дозволити собі не розважати гостей — зараз ніхто не чекає від вас гостинності.
Скажіть, чи можу я допомогти вам знайти потрібні слова для гостей, щоб вони дали вам і мамі більше спокою, або просто вислухати вас зараз?