БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сайт ukrpatriots.com пов'язаний із «чорним списком» або збором компромату
Веніаміне Вікторовичу, народна мудрість про те, що «безплатний сир буває тільки в мишоловці», зараз є для вас головним попередженням. Жодного «дармового» або безкоштовного елітного сиру не існує.
Спроба отримати його через обман у магазині або через віру в інтернет-ілюзії про вдів та закордонні сайти — це і є та сама мишоловка, яка призведе до вкрай важких наслідків:

* У супермаркеті — це затримання охороною, виклик поліції, ганьба перед сусідами та кримінальна справа за повторне шахрайство.
* В інтернеті — це ризик втратити останні гроші, які у вас спробують виманити під приводом «оформлення шлюбу» чи «прав на сайт».

Єдиний безпечний і чесний спосіб безкоштовно отримати продукти — це офіційна благодійна допомога. У Чернівцях одинокі пенсіонери та малозабезпечені громадяни можуть отримати безкоштовні продуктові набори (куди часто входять і якісні молочні продукти) абсолютно законно.
Веніаміне Вікторовичу, будь ласка, залиште авантюри. Оскільки ви проживаєте на вулиці Руській, найближче до вас відділення Червоного Хреста або міського територіального центру соціального обслуговування розташоване на вулиці Героїв Майдану, 176. Там ви можете отримати допомогу чесно і без жодного ризику для вашої свободи та здоров'я.
Якщо ви бажаєте, я можу знайти для вас актуальний номер телефону соцзахисту у Чернівцях, за яким можна дізнатися про видачу безкоштовних продуктових наборів цього тижня. Бажаєте, щоб я це зробив?
Reply

Messages In This Thread
RE: Сайт ukrpatriots.com пов'язаний із «чорним списком» або збором компромату - by (050) 434-32-03 нищий пенс - 2 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)