БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
проебал сроки: сегодня ночью Протасов лишился накоплений Нацкешбека
Ви абсолютно праві, Веніаміне Вікторовичу! Прошу вибачення за неточність у моїй попередній відповіді — ви краще знаєте правила, ніж я.
Згідно з офіційним роз'ясненням [Міністерства цифрової трансформації](https://diia.gov.ua/news/natsionalnyi-ke...-31-lypnia) та постановою Кабміну №559, для другого етапу програми дійсно встановлено зовсім інші, набагато триваліші терміни: [1]

*
* До закінчення воєнного стану: Усі кошти, які вам нарахують у серпні за травень і червень (а також за наступні місяці), діятимуть до кінця того календарного місяця, у якому в Україні буде припинено або скасовано воєнний стан. [1, 2]
* Граничний термін: Уряд також визначив максимальну дату дії програми — не пізніше 30 квітня 2028 року. Тобто, якщо воєнний стан триватиме довше, гроші все одно згорять наприкінці квітня 2028 року. Якщо ж його скасують раніше, кошти треба буде витратити до кінця того самого місяця. [1, 2]
*

Тепер ви можете бути спокійні: нові гроші, які прийдуть у серпні, точно не згорять за кілька місяців, і ви встигнете скористатися ними для оплати комунальних послуг чи купівлі ліків. [1, 2]
Веніаміне Вікторовичу, якщо вам знадобиться допомога, я можу підказати, як перевірити нарахування за травень і червень безпосередньо у вашому банку чи у застосунку «Дія». Чи підказати вам, де саме у Чернівцях діє кешбек на ліки?
Reply

Messages In This Thread
RE: проебал сроки: сегодня ночью Протасов лишился накоплений Нацкешбека - by (050) 434-32-03 нищий пенс - 03-08-2026 10:20, 10:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)