БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
На цей раз я доповідей не натискала.
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:17
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 05:58 Wrote:Сьогодні я зайшла суто почитати

Мої висновки із побаченого на упячці станом на зараз:

1) Я перечитала всі нові топіки та дописи в Адмінфорумі. Про мене конкретно нічого не було. Це в принципі навряд чи можливо, тому роблю висновок, що якщо були якісь обговорення, то модер їх просто зніс нафіг, тому що ні в Смітнику, ні в Архіві нових тем про мене нема.

2) Тим не менше в інших топіках були висловлювання від ніків, які навіть не були моїми друзями, про те, як мене забанили, а покидькам дозволили скакати і поливати мене лайном (хоча це було сказано в непрямій формі). І той факт, що покидьки були нарешті забанені, це заслуга цих людей. Висловлюю їм вдячність за їх чесність і принциповість.

3) Читаючи топіки в Адмінрозділі, я відмітила, як фактично кожен другий нік перекреслений - тобто або в тимчасовому, або у вічному бані. Це трохи шокує. [Image: smilie10.gif]

4) Здивував підстаркуватий квадробер із Брно. Спочатку він сам тисне доповідь, а потім картинно вимолює у модера скостити термін своїм опонентам.  [Image: facepalm1.gif] Там абсолютно відсутнє розуміння причинно-наслідкових зв"язків. Рання деменція?

4) Схоже, треба уводити додаткову категорію в нашому розиграші призів - Анілінгус Популяризація форуму. І тут спита волохата чупакабра має всі шанси взяти золото. З таким завзяттям тягати скріни з нашого ресурсу на упячку - це вам не Тимофія casually шпарити увачко. [Image: facepalm1.gif]

5) Сподіваюсь, модератор нарешті заткне і другий, і перший нік спитої жирної свинюки, всім відомого львівського ухилянта і псевдоволонтера, яка три роки назад плазувала переді мною за кожен цент і обіцяла вивалити компромат на Камшота, а зараз (це після того, як він і його такий же огидний дружок взяли в мене декілька тисяч доларів) поливає болотом і називає ворогом народу. [Image: bluet.gif] 

Нема більш мерзенних потвор, ніж отаке безпринципне, невдячне, дегенероване лайно. [Image: smilie9.gif]  Вони гірші кацапів - бо кацапи хоча б не прикидаються тим, чим вони не є.  [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif]  

І це лайно буде тиснути на мене доповіді навіть якщо я там не писатиму. Бо не може витримати, що хтось яскравіший, цікавіший і просто порядніший, ніж вони. [Image: smiley14.gif]
Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:58
Цитата: Wednesday від Жовтень 18, 2025, 01:44 Wrote:  А який це пункт правил?  

[Image: VjbKpZD.png]

Який нафіг флейм? Я там нічого не написала і не збиралася. Ну крім, може, запостити абсолютно бомбезний новий трек eventually, щоб дістатися свого magic number.

Зате доповідей натисла чималенько!  [Image: smiley14.gif]

Сьогодні закінчилися два місяці мого останнього мегадивного бану на упячці ... Мене забанили практично ні за що, адже після попереднього бану я не написала жодного слова і не створила жодного поста, тобто взагалі не порушувала ніяких правил. Хоча натиснула декілька справедливих і вірних доповідей, на підставі яких модер забанив другі і треті ніки.

Сьогодні я зайшла суто почитати, що там писали про мене, і так само не написала жодного слова чи поста. На цей раз я доповідей не натискала.

Цікаво, чи забанять мене знову - просто за факт мого існування?
Reply

Messages In This Thread
RE: На цей раз я доповідей не натискала. - by Таким Ипалом Медку Бы Хряпнуть - 17-12-2025 07:29, 07:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)