БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дженерик морозиво
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:06
Цитата: Wednesday від Липень 24, 2026, 19:20 Wrote:Хто куди, а ми - на черговий ланч у черговий буфет!

Зараз дехто вчергове тригернецця!  [Image: facepalm1.gif]

В нашій родині полюбляють азійську їжу, тому вчора ми вирішили спробувати корейське барбекю в ресторані, який нещодавно відкрився в нашому місті.

[Image: XKIZ3DF.png]

Концепт такий: платиш 25 КАД плюс податок і маєш дві години, щоб наїстися, скільки влізе, наперед приготованих корейських страв плюс власноручно приготованих різних видів м"яса.

[Image: mGCnyn9.png]

На кожному столі стоїть ось такий міні-гриль плюс витяжка, контрольна панель до грилю вбудована у стіл.

[Image: NrXf2lP.png]

В ресторані - чотири "станції". Одна - із супами (було два), ще одна - із наперед замаринованим чи просто сирим нарізаним м"ясом (була гов"ядина, свинина та курятина) та наперед приготованими традиційними корейськими стравами, ще одна - із рисом та гарнірами типу кімчі і ще одна із десертами (були різні види морозива).

Набираєш собі що хочеш і смакуєш.

[Image: 5leBud3.png]

Ми спробували всі види м"яса (було десь 7 чи 8 різновидів) і всі вони виявились дуже смачними і ніжними на смак, особливо замариновані свинина та курятина. Я багато з"їсти не змогла, все було дуже поживне і ситне.

Мені також сподобався суп із водоростів, суп із грибів був теж непоганим.

Морозиво було дженерік від канадських виробників, що трохи розчарувало.

В цілому якістю та смаком, особливо за відносно невеликі гроші, ми були задоволені, як і чистотою та приємним декором. Думаю, це не останній раз, що ми відвідаємо цей заклад.
Reply

Messages In This Thread
Дженерик морозиво - by Дженерік ковбаса - 1 hour ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: Дженерік ковбаса, 1 Guest(s)