13-12-2025 22:58, 22:58
Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:51
Нічого собі покіс! А пана @Redneck за що, він взагалі там майже не дописує.
![[Image: 20teJUP.png]](https://i.imgur.com/20teJUP.png)
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:46
Коли я була малою, щастям також була відсутність фізочного болю, тому що в мене були великі проблеми практично від народження, багато операцій тощо.
Загальні Обговорення / Re: Сумні і не дуже думки про ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:45
Так, це вже щастя. Війна - це одне із найтяжчих випробувань для людини. Багато поколінь будуть скалічені цією війною.
В особистому плані для мене щастя - це здоров"я моїх і дорогих мені людей та мир.
Музичний Розділ / Re: Дитяче / доросле Євробачен...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:42
Вітаю Україну з перемогою! Друге місце - це теж дуже достойно!
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:38
Вітання і найкращі побажання гарних вихідних учасникам та читачам нашого ресурсу!
З якими би випробуваннями ми не стикалися кожного дня, ми будемо сильними і безстрашними, з високо піднятою головою і не зраджуючи своїм переконанням, рухаючись до нашої мети!
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:51
Нічого собі покіс! А пана @Redneck за що, він взагалі там майже не дописує.
![[Image: 20teJUP.png]](https://i.imgur.com/20teJUP.png)
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:46
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 21:45 Wrote:Так, це вже щастя. Війна - це одне із найтяжчих випробувань для людини. Багато поколінь будуть скалічені цією війною.
В особистому плані для мене щастя - це здоров"я моїх і дорогих мені людей та мир.
Коли я була малою, щастям також була відсутність фізочного болю, тому що в мене були великі проблеми практично від народження, багато операцій тощо.
Загальні Обговорення / Re: Сумні і не дуже думки про ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:45
Цитата: antik від Сьогодні в 19:11 Wrote:- Щастя, це коли ти проснувся живим й при цьому у тебе ще є дах над головою, родичі твої живі та ще є електрострум в розетці. А якщо ще є газ та вода в крані = то ти ваще суперщасливчик.![]()
Так, це вже щастя. Війна - це одне із найтяжчих випробувань для людини. Багато поколінь будуть скалічені цією війною.
Музичний Розділ / Re: Дитяче / доросле Євробачен...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:42
Цитата: Zdenyk від Сьогодні в 20:59 Wrote:Україна здобула друге місце на дитячому «Євробаченні-2025». На першому — Франція
Все прогнозовано ....
Вітаю Україну з перемогою! Друге місце - це теж дуже достойно!
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:38
Вітання і найкращі побажання гарних вихідних учасникам та читачам нашого ресурсу!
З якими би випробуваннями ми не стикалися кожного дня, ми будемо сильними і безстрашними, з високо піднятою головою і не зраджуючи своїм переконанням, рухаючись до нашої мети!