БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Яка ж мразота!
(9 hours ago)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:20

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 19:09
    Зверніть увагу, що лондонський Міндіч ніколи не заперечує, що не робив цього.

А мовчання - знак згоди.

Але язиком плеще не гірше базарної баби Медведа. Яка стверджувала, що я нібито приїхала в Канаду як наречена в мішку.

А коли я запропонувала йому парі на гроші, які б він заплатив за документальний доказ, що мене запросила на роботу крута канадська компанія, він негайно злився.

Так само, як він бездоказово і огидно гвандів, що Сергій сидів в каталажці.

Це купа свинособачо-єхудних психічно хворих осіб, повністю деградованих у всіх відношеннях.

А тепер запитайте себе: чи варто довіряти важкозароблені гроші одному із них?

Відповідь очевидна. :bluet:

злилась якраз Гігантська Срака. Медвед парі прийняв, з умовою що документальний доказ буде наданий  з умовами, які виключають його фальсифікацію - а саме напис від руки з датою фото, та з незаретушованими персональними даними. На що Гігантська Срака передбачувано злилась. 

Щодо "бездоказово і огидно гвандів, що Сергій сидів в каталажці", то Залупа й зараз сидить. Фотки Залупи з Туреччини в кінці сезону в жовтні два роки тому в 2024 році, не можуть слугувати доказом, що Залупа не сидить в каталажці в розпал сезону в 2026 році.
Reply

Messages In This Thread
RE: Яка ж мразота! - by medved - 6 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)