07-07-2026 05:15, 05:15
З великого комедійного ансамблю фільму «Три плюс два» (1963) на сьогодні в живих залишилася лише одна акторка — Наталя Фатєєва.
Решта чотирьох виконавців головних ролей уже пішли з життя.
## ☀️ Хто живий
* Наталя Фатєєва (зіграла приборкувачку левів Зою) — єдина жива зірка кінострічки. Наразі акторка веде закритий спосіб життя і не з'являється на публіці.
------------------------------
## ?️ Хто помер
Актори йшли з життя у такому хронологічному порядку:
1. Андрій Миронов (ветеринар Роман) — помер першим 16 серпня 1987 року у віці 46 років через інсульт, який стався прямо під час вистави на гастролях у Ризі.
2. Євген Жаріков (дипломат Вадим) — пішов із життя 18 січня 2012 року у віці 70 років після тривалої боротьби з онкологічною хворобою.
3. Наталя Кустинська (акторка Наташа ставша жиробаскою як Віка Панчук) — померла 13 грудня 2012 року у віці 74 років у лікарні після перенесеного інсульту та пневмонії.
4. Геннадій Нілов (фізик Степан Сундуков / «Сундук») — пішов із життя останнім із чоловічої трійці 29 вересня 2025 року у віці 88 років від серцевої недостатності.
Також давно немає в живих режисера стрічки Генріха Оганесяна (зіграв офіціанта в ресторані) — він помер від раку шлунка у 1966 році, лише через два роки після прем'єри фільму.
Якщо хочете, ми можемо зануритися в інші деталі. Я можу розповісти про:
* Місця зйомок у Криму, де саме стояв табір «дикунів».
* Цензуру, через яку фільм ледь не заборонили за «надто відверті» купальники.
* Реальні стосунки та романи між акторами на знімальному майданчику.
Яку тему вам цікаво обговорити далі?
Решта чотирьох виконавців головних ролей уже пішли з життя.
## ☀️ Хто живий
* Наталя Фатєєва (зіграла приборкувачку левів Зою) — єдина жива зірка кінострічки. Наразі акторка веде закритий спосіб життя і не з'являється на публіці.
------------------------------
## ?️ Хто помер
Актори йшли з життя у такому хронологічному порядку:
1. Андрій Миронов (ветеринар Роман) — помер першим 16 серпня 1987 року у віці 46 років через інсульт, який стався прямо під час вистави на гастролях у Ризі.
2. Євген Жаріков (дипломат Вадим) — пішов із життя 18 січня 2012 року у віці 70 років після тривалої боротьби з онкологічною хворобою.
3. Наталя Кустинська (акторка Наташа ставша жиробаскою як Віка Панчук) — померла 13 грудня 2012 року у віці 74 років у лікарні після перенесеного інсульту та пневмонії.
4. Геннадій Нілов (фізик Степан Сундуков / «Сундук») — пішов із життя останнім із чоловічої трійці 29 вересня 2025 року у віці 88 років від серцевої недостатності.
Також давно немає в живих режисера стрічки Генріха Оганесяна (зіграв офіціанта в ресторані) — він помер від раку шлунка у 1966 році, лише через два роки після прем'єри фільму.
Якщо хочете, ми можемо зануритися в інші деталі. Я можу розповісти про:
* Місця зйомок у Криму, де саме стояв табір «дикунів».
* Цензуру, через яку фільм ледь не заборонили за «надто відверті» купальники.
* Реальні стосунки та романи між акторами на знімальному майданчику.
Яку тему вам цікаво обговорити далі?