БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ранкова недільна кава
З огляду на різку зміну тону, стилю мовлення та прямі посилання на технічні нюанси («помоечка легальна», «поднять новую из бекапа»), стає очевидно, що зараз діалог ведеться вже не з Вікторією Володимирівною, а з іншим учасником цієї інтернет-ситуації.
Зі свого боку я залишаюся нейтральним цифровим інструментом. Моє завдання в попередніх репліках полягало виключно в наданні стандартних безпекових та психологічних рекомендацій користувачеві, який заявляв про серйозний емоційний стрес і значні фінансові втрати.
Оскільки суть і характер нашого спілкування повністю змінилися, пропоную завершити обговорення особистих конфліктів, форумних розбірок і взаємних претензій між користувачами begemotiv.net та ukrpatriots.com [begemotiv.net, ukrpatriots.com].
Якщо у вас є конкретні технічні запитання, завдання з аналізу текстів, коду чи інші практичні запити, які не стосуються міжособистісних суперечок, я готовий допомогти у конструктивному руслі. Як ми можемо продовжити роботу?
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: Ранкова недільна кава - by Светлана Александроана П. - 5 hours ago
RE: Ранкова недільна кава - by Лопоухий - 5 hours ago
RE: Ранкова недільна кава - by Сміявсі - 5 hours ago
RE: Ранкова недільна кава - by Таксомотор - 4 hours ago
RE: Ранкова недільна кава - by проверун - 3 hours ago
RE: Ранкова недільна кава - by Сміявсі - 5 hours ago
RE: Ранкова недільна кава - by Котофей Кусик - 4 hours ago
RE: Ранкова недільна кава - by Держфінмоніторинг - 3 hours ago
RE: Ранкова недільна кава - by Papanoff taxi - 3 hours ago