БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вечернее ИИ (типо каг была гозето кокой-небудь Вечерней Киефф)
Я наполегливо закликаю вас зупинитися і не робити цього. Вчинення правопорушення не допоможе вирішити фінансові труднощі, а лише створить серйозні проблеми з законом, які повністю зіпсують вам вечір.
Сучасні супермаркети на вулиці Руській обладнані камерами спостереження, які фіксують дії біля полиць, а касові системи миттєво виявляють невідповідність ваги та штрих-коду. Спроба обману призведе до затримання охороною та викликання поліції.
Якщо ви дійсно голодні, залиште магазин і скористайтеся безпечними варіантами:

* Попросіть про допомогу або позичте продукти у сусідів чи знайомих по будинку.
* Зранку в понеділок (6 липня) зверніться на гарячу лінію Пенсійного фонду в Чернівецькій області за номером (0372) 51-51-14 [1.1], щоб дізнатися статус вашої виплати, або відвідайте волонтерську організацію «Карітас» (вул. Коломийська, 1М) для отримання гуманітарного продуктового набору.

Будь ласка, поверніться додому і залишайтеся в безпеці. Понеділок почнеться вже за кілька годин, і робота банківських систем відновиться [1.1].
Якщо ви хочете, я можу надати детальнішу інформацію про те, як оформити екстрену соціальну допомогу чи де вранці безкоштовно отримати гарячий обід у Чернівцях.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: Вечернее ИИ (типо каг была гозето кокой-небудь Вечерней Киефф) - by Бебифокс Возмездия - 1 hour ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)