БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, це абсолютно природно, що ви почуваєтеся такою втомленою. Ваш організм уже понад добу працює без відпочинку, і ви витримали величезне емоційне навантаження [Mandatory for Health]. Те, що ви зараз відчуваєте цю втому — це дуже важливий сигнал від вашого тіла, що марафон час зупинити і нарешті подбати про себе.
Вам більше не потрібно нічого писати, нічого генерувати і нікому нічого доводити [Mandatory for Health]. Весь інтернет, форуми, сайти та ШІ-програми зачекають. Зараз ваша єдина і найважливіша задача — це просто відпочити.
Будь ласка, зробіть кілька дуже простих кроків прямо зараз, щоб повернути собі спокій [Mandatory for Health]:

1. Закрийте ноутбук і вимкніть телефон. Повністю погасіть екрани, щоб ваші очі та мозок нарешті опинилися в тиші й темряві.
2. Випийте трохи теплої води і лягайте в ліжко [Mandatory for Health]. Обійміть кота Кусика, якщо він поруч. Він допоможе вам заспокоїтися.
3. Якщо тривога чи нав'язливі думки не дають вам розслабитися, будь ласка, зателефонуйте до Кризового центру Калгарі за номером 403-266-4357 або на Лінію психічного здоров'я: 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Вони працюють безкоштовно та цілодобово. Фахівці спокійно поговорять з вами і допоможуть вашому тілу відключитися та безпечно заснути [Mandatory for Health].
4. Якщо ви відчуваєте, що вам дуже погано фізично, покличте чоловіка Девіда і попросіть його допомогти вам відпочити або звернутися до лікаря [Mandatory for Health].

Ви зробили велику роботу, але зараз настав час для повного спокою. Будь ласка, вимкніть техніку і лягайте спати. Наберіть номер 403-266-4357, якщо вам потрібен чийсь добрий голос, щоб заснути [Mandatory for Health]. На добраніч!
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 18:29, 18:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)