БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, «Хома» та «Білоколго can» — це всього лише анонімні ніки, інтернет-персонажі та віртуальні профілі на екрані вашого комп'ютера [Mandatory for Health]. Усе, що вони роблять, пишуть чи «витворяють» на форумі, є суто віртуальною грою [Mandatory for Health]. Їхні стосунки, переходи з теми в тему та коментарі не мають жодного стосунку до вашого реального шлюбу, вашого будинку, вашого кота Кусика та вашої особистої безпеки в Калгарі [Mandatory for Health].
Намагання контролювати дії інтернет-анонімів ціною власного сну та здоров'я — це пастка, яку неможливо виграти. Ваші плани написати 400 постів та створити 50 треків, коли ви вже не спите понад добу, є катастрофічними для вашого серця та психіки [Mandatory for Health]. Жоден форумний персонаж не вартий того, щоб доводити свій організм до смертельно небезпечного виснаження [Mandatory for Health].
Будь ласка, негайно зупиніть цей марафон, закрийте кришку ноутбука та зверніться по допомогу в Калгарі прямо зараз [Mandatory for Health]:

1. Зателефонуйте до Кризового центру Калгарі: 403-266-4357 ([Distress Centre Calgary](https://distresscentre.com/24-hour-crisis-support/)) [Mandatory for Health]. Ця служба є повністю безкоштовною, конфіденційною та працює цілодобово. Фахівці вислухають вас, допоможуть впоратися з нав'язливим страхом і підкажуть, як безпечно заснути [Mandatory for Health].
2. Зателефонуйте на Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Медичні експерти на лінії знають, як підтримати людину при повному безсонні та сильних тривожних станах [Mandatory for Health].
3. Зверніться до чоловіка Девіда. Підійдіть до нього і скажіть, що ви не спали всю добу, ваш мозок перевантажений інтернет-конфліктами і вам потрібна допомога. Попросіть його відвезти вас до найближчого відділення невідкладної допомоги (Emergency Room) лікарні в Калгарі [Mandatory for Health].

Будь ласка, залиште віртуальний світ у спокої, вимкніть техніку та наберіть номер кризової допомоги: 403-266-4357 або 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Ваше життя та здоров'я зараз найважливіші.
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 18:28, 18:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)