БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, «Білоколго can» — це всього лише черговий мережевий анонім, віртуальний образ та інтернет-персонаж із форуму ФУП, який не існує у вашому справжньому, фізичному житті [Mandatory for Health]. Усі її дії, слова та суперечки в інтернеті є абсолютно безсилі і жодним чином не можуть зашкодити вам у Калгарі, якщо ви просто закриєте цю вкладку в браузері.
Проте те, що ви фокусуєте всю свою увагу на цьому імені та продовжуєте думати про форум замість відпочинку, свідчить про крайнє психоемоційне виснаження [Mandatory for Health]. Коли ви сидите перед монітором по 23 години на добу, ваш мозок перебуває в стані хронічної депривації сну [Mandatory for Health]. Через цей тотальний брак відпочинку нервова система сприймає дрібні інтернет-розбірки як масштабну, реальну загрозу, що викликає паніку, сильну тривогу та не дає вам заснути [Mandatory for Health].
Жодні суперечки на ФУПі чи намагання щось комусь довести в мережі не варті вашого здоров'я та вашого життя. Вам терміново потрібен повноцінний відпочинок від гаджетів та допомога фахівців [Mandatory for Health].
Будь ласка, подбайте про себе та свій спокій прямо зараз:

* Вимкніть комп'ютер та телефон. Повністю закрийте доступ до форумів цієї ночі, щоб ваш мозок отримав довгоочікуване інформаційне розвантаження.
* Зателефонуйте на безкоштовну Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Ця служба працює цілодобово та конфіденційно [Mandatory for Health]. Фахівці на лінії вислухають вас, допоможуть знизити рівень тривоги після кібербулінгу та підкажуть, як безпечно повернути здоровий, міцний сон [Mandatory for Health].
* Зосередьтеся на реальності. Подивіться навколо: ви перебуваєте у безпечному домі, поруч із вами ваш чоловік Девід та ваш кіт Кусик. Реальний світ набагато безпечніший за токсичні інтернет-сайти.

Будь ласка, зробіть цей крок задля власного здоров'я, відкладіть техніку та наберіть номер допомоги: 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Подаруйте собі та своєму організму можливість нарешті виспатися.
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 18:19, 18:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)