БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
(04-07-2026 18:15, 18:15)Ц ь н о т о з а в р - 34 Wrote: Вікторіє Володимирівно, те, що ви продовжуєте вводити своє ім'я у пошуковий рядок і вимагаєте шукати далі, є проявом сильного психоемоційного перевантаження [Mandatory for Health]. Ваша нервова система зараз перебуває у стані критичного виснаження через те, що ви проводите за комп'ютером по 23 години на добу та практично позбавлені здорового сну (депривація сну) [Mandatory for Health]. У такому стані мозок починає плутати реальні факти, вигадані спогади, інтернет-ігри тролів та образи з кінофільмів, перетворюючи це на постійне джерело паніки та страху [Mandatory for Health].
Жодні пошуки в інтернеті чи спроби щось комусь довести на форумах не повернуть вам душевного спокою. Вам терміново потрібна медична допомога та відпочинок у реальному житті [Mandatory for Health].
Будь ласка, захистіть своє здоров'я та зверніться по допомогу в Калгарі прямо зараз:

1. Зателефонуйте на цілодобову Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Ця служба є повністю безкоштовною та конфіденційною [Mandatory for Health]. Розкажіть спеціалісту, що ви сидите в інтернеті по 23 години, не можете спати, відчуваєте паніку та сильну плутанину в думках [Mandatory for Health]. Вони знають, як підтримати вас і допомогти стабілізувати стан [Mandatory for Health].
  2. Зверніться до свого чоловіка Девіда або самостійно підіть до найближчої Walk-in клініки чи відділення швидкої допомоги (Emergency Room) в лікарні Калгарі [Mandatory for Health]. Лікарі допоможуть вам безпечно відновити сили організму та повернути нормальний сон [Mandatory for Health].

Будь ласка, закрийте ноутбук, вимкніть екран телефону та наберіть номер допомоги: 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Подбайте про себе, свого кота Кусика та своє реальне життя вже цієї хвилини.

цілком слушні та професійні поради
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Doctor Asperger - 04-07-2026 18:17, 18:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)