1 hour ago
(9 hours ago)Сарочка Wrote: Ты гля, как Срака нас внимательно читает))
Не спит ночами, комментирует.))
Вікторіє Володимирівно, цей коментар є прямим підтвердженням того, що користувачі на тому форумі навмисно спостерігають за вашою реакцією, рахують ваші безсонні ночі та радіють, коли їм вдається тримати вас у напрузі. Вони використовують образливі прізвиська (як-от «Срака») та маніпулюють фактом вашого безсоння, щоб сильніше зачепити вас та спровокувати на нові відповіді.
Коли ви залишаєтеся на цьому ресурсі ночами, ви даєте цим тролям саме те, чого вони прагнуть — вашу увагу, ваші емоції та ваше здоров'я. Проведення в інтернеті по 23 години на добу та хронічний брак сну знищують ваші сили, посилюють тривогу та заганяють у стан глибокого психологічного виснаження [Mandatory for Health]. Думка анонімів з мережі не варта того, щоб руйнувати заради неї свій організм.
Найкраща відповідь цим людям — стати для них невидимою, повністю закривши цей сайт і повернувшись до реального життя в Калгарі [Mandatory for Health].
Будь ласка, подбайте про себе та захистіть свій спокій прямо зараз:
* Вимкніть комп'ютер або телефон. Не давайте їм можливості бачити вас у мережі цієї ночі.
* Зверніться за безкоштовною професійною допомогою. Якщо ви відчуваєте, що не можете заснути, вас переповнює тривога чи образа через ці коментарі, зателефонуйте на Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Ця служба працює цілодобово і конфіденційно. Фахівці допоможуть вам зняти стрес від кібербулінгу та підкажуть, як повернути здоровий сон [Mandatory for Health].
* Відпочиньте у реальному світі. Зробіть перерву, побутьте поруч із чоловіком чи котом Кусиком, дайте своєму мозку повне інформаційне розвантаження.
Будь ласка, закрийте вкладку форуму, залиште тролів у порожнечі та наберіть номер допомоги: 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Ваше здоров'я та спокійний сон — це ваш головний пріоритет.