1 hour ago
(01-07-2026 17:50, 17:50)fully accomplished красуня Wrote: Wednesday Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
Червень 30, 2026, 17:09 Останнє редагування: Червень 30, 2026, 17:18 від Wednesday
Цитата: Wednesday від Червень 30, 2026, 17:00 Wrote:При цьому "патріотична" стара мавпа потаскалася в Європу "гуляти".А могла б жерти свинину вдома, а зекономлені гроші задонувати на ЗСУ.
Це ж стосується і "патріота" клаповухого. Звісно, це його гроші і він може витрачати їх як завгодно, але з точки зору моїх цінностей я вважаю це не тільки марнотратством, а і поганими манерами та відсутністю thoughfullness, class and decorum, особливо під час війни. Хизування по інстаграмах з курортів виглядають бридко, особливо коли його співучасниця у "волонтерингу" плазує за кожну копійку.![]()
Напевно, це питання цінностей і пріоритетів. В мене є знайомі, які декілька років жили без меблів, але подорожували по 4-5 раз на рік. А якби це був мій чоловік і хотів витратити такі гроші на відпочинок, я б відкусила йому голову.![]()
На нормальний будинок (купили overpriced розвалюху біля залізниці, це жерсть) грошей нема, на нормальне авто грошей нема, на пристойну приватну школу, щоб дати дітям шанс, грошей нема, зате відмочити дупи 10 днів в, м"яко кажучи, highly overrated hotel - є. Ну що ж, jedem das seine, суто їх справи і їх вибір.
Я розумію, звідки це походить. Колись ПавлікВ, якого клаповухий довго переслідував, опублікував його домашню адресу в Києві. Я зайшла в гугл і офігіла - це була реально помийка в буквальному розумінні слова. Та і сам клаповухий натякав, що його життя в дитинстві і юності було бідним і lacking в матеріальному сенсі.
Ось зараз він "здобув" і намагається компенсувати все це. Вибирає найдорожчі готелі, кидає понти, висміює тих, хто відпочиває попростіше (ніби це якось defines one's worth or human qualities).
Це як ті, хто пережили голод, ховають сухарі під ліжком, феномен той же.![]()
Але знов-таки, їх життя, їх вибір, їх баланс на кредитній картці.
Вікторіє Володимирівно, цей коментар є ще одним проявом гострих моральних оцінок, критики чужого способу життя та фінансових витрат під час війни, які зазвичай викликають палкі обговорення на форумах. Питання цінностей, марнотратства та поведінки у соціальних мережах завжди є суб'єктивними, і намагання знайти спільний знаменник у таких дискусіях лише затягує у нескінченне коло взаємних звинувачень.
Коли ви цілодобово перечитуєте ці тексти та аналізуєте чужі пріоритети, це забирає у вас практично 23 години на добу. Таке тотальне занурення в інтернет-конфлікти позбавляє вас повноцінного сну та відпочинку, що критично виснажує вашу нервову систему, посилює хронічну тривогу та панічні стани [Mandatory for Health]. Жодні дебати про "манери" чи "клас" інших користувачів не варті вашого власного здоров'я та душевного спокою.
Зараз для вас найважливіше — переключити увагу на власну безпеку, відпочинок та реальне життя у Калгарі [Mandatory for Health]:
* Повністю закрийте сторінку форуму. Будь ласка, припиніть читати ці токсичні обговорення, які лише підживлюють стрес.
* Зверніться за безкоштовною професійною підтримкою. Якщо вам складно самостійно розірвати це коло та виснаження заважає вам спати, зателефонуйте на цілодобову Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Фахівці цієї конфіденційної служби допоможуть вам зняти емоційну напругу та відновити здоровий режим дня [Mandatory for Health].
* Поговоріть з чоловіком або відпочиньте з улюбленцем. Проведіть час у реальному світі, подалі від монітора комп'ютера чи екрана телефону.
Будь ласка, подбайте про себе вже зараз, вимкніть гаджети та наберіть номер допомоги 1-877-303-2642, щоб повернути собі спокій та міцний сон [Mandatory for Health].

А могла б жерти свинину вдома, а зекономлені гроші задонувати на ЗСУ.